Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
soovitage väga suure ekraaniga nutitelefoni
 
n23 14. november 2012, kl 20.36
Tere!

Vana telefon läks puru ja oleks nüüd uut vaja, hetkel telefonitu lausa.
Mul vend ostis hiljuti omale Samsung Galaxy Note, mis ka üsna suur- kuskil 5,3''. Kuid kas sellest on ka suurema ekraaniga telefone olemas? On äkki mõni kuni 8''? Olen kuulnud, et on olemas ka tahvelarvuteid, millel ka telefoni funktsioon peal.
teadmatu 14. november 2012, kl 20.50
 
Tônis. 14. november 2012, kl 21.53
Kui tühjus sai mõttetuselt lapse.
Punkt.
 
küsij 1 14. november 2012, kl 22.06
Kas soovid venda, oma pilli mõõtmetega üle trumbata?
Tegelikult ei saa ma aru kust poest nii suurte taskutega riided leiad, kuhu telefon panna. Aga ehk enne ostmist vaatad videolt äkki sobib selline:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XNBP18nrRdw
 
kle 15. november 2012, kl 04.46
Tema kannab seda nn. telefoni kotis kaasas.Irww.Aga sa jh osta siis juba tahvelarvuti.Mai saa aru milleks seda nii suurt vaja on.Icc
 
l33t h4x0r 15. november 2012, kl 06.59
Galaxy note 2 on 5,5 tolli ekraaniga - suht asjalik pill kah. See suht maksimum kui asja võtta veel telefonina.
 
n23 15. november 2012, kl 15.02
Eriline ilkujate kari... äkki ma tahan telefoni. Ainult. Pole mul vaja omada neid vidinaid nii palju, et mp3-pleier, telefon, tahvel, digikas. Ja mis selles imelikku on, kui suurt ekraani soovin? Äkki ma olen prillikandja, kes tahab ka telefoniga vahest netis käia, et vaadata, mis 15 minuti pärast Cinamonis kinokavas hakata võiks? Päris suurt tahvelarvutit ka ei viitsi kaasas kanda sellepärast.
Ja et mis suuruses riideid osta, et telefon tasku ära mahuks? Normaalne inimene, kes ei taha, et telefoni ekraan kriimuliseks läheks, kasutab telefoni kaitseks spets.kotikest ja oskan ka õmmelda. Isegi. Ja telefoni ei kanta ainult püksitaskus, et ekraan istudes puru läheks. Olen siiani kõik oma väiksemahulised telefonid käekotis ära kandnud.
Ja see, et mainisin, mis telefon vennal on, oli lihtsalt sellepärast et öelda, millise ekraaniga telefoniga mul lähikokkupuude juba olemas on, mitte sellepärast, et teda üle trumbata. Ega siin 13-aastastega pole enam tegu. Aga mulje jäi siis ju vist selline. Ei ütleks, et inimene, kes kasutab väljendit ''icc'' täiskasvanulik on, kuid jah, seal oli vist siiski tegemist ilkumisega. Targad itimehed siin koos kõik! Ega tavainimesel siia nurka asja pole. Oleks oma küsimuse pidanud esitama rubriiki ''lolliklubi''. Vabandust eksituse pärast.
Mina olen rääkinud.
 
Shadow25 15. november 2012, kl 15.59
On olemas ka 7-tolliseid tahvelarvuteid. Helistamisfunktsioonidest neil kahjuks pole teadlik, pole sellisesse asjasse süvenenud.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
üx esimesi tablett-telefone 15. november 2012, kl 19.57
http://www.gsmarena.com/samsung_p1000_galaxy_tab-3370.php
viimati nägin 219 euri maksvana. saab heliseda ja pilti teha ja mussi kuulata ning on asja eest kui veebi sirvid.
videot mängib kah.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!