Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
outlook
 
kk 24. november 2012, kl 20.53
Ma ei ole varem outlookiga väga kokku puutunud, kuid nüüd töö tõttu igapäevaselt. Tahaksin meili ka kodus lugeda aga, kuidas ma saaksin seda teha? Kas peab outlooki koduarvutis kuidagi seadistama?
 
thunder 24. november 2012, kl 21.16
Outlook on selles mõttes halb, et kui kuhugi arvutisse juba kirjad ära tõmbab, siis mujalt neid enam kätte ei saa. Seega kui sul on nad tööarvutis, siis kodus ei näe. Soovitaks outlooki asemel Mozilla Thunderbirdi. Põhimõte on sama, mis outlookil, aga kirjad jäävad alles ka mailboxi ja neid saab samamoodi ka mujale arvutisse tõmmata, kus thunderbird olemas on.
 
Shadow25 24. november 2012, kl 23.19
See jutt pole päris õige. Kõik oleneb seadistusest ja kasutatavast protokollist. Ehk ka Outlooki saab nii kasutada, et kirjad jäävad serverisse alles.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
Tônis. 25. november 2012, kl 12.27
Jahh, küsija peab seadistama Outlooki küll. Kuidas täpselt, seda küsib küsija oma töökoha itimehe käest. Meie aadresse ei tea.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!