Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Mis see oli?
 
njahh 25. november 2012, kl 11.25
Eile avasin läpaka. Andis ette mingi veateate, parandas midagi ja kui siis arvuti käima sain, olid kõik C-kettale salvestatud asjad kadunud või paigutatud suvalistesse kohtadesse - kadunud olid ekraanipilt, ekraanisäästja, MSN koos kõigi kontaktidega, desktopile salvestatud dokumendid ja ka kõik need vähesed dokumendid, mis mul veel C-kettale olid jäänud. Nägin siis vaeva ja otsisin asjad üles, õnneks polnud siiski lõplikult kadunud.

Täna hommikul avan arvuti..... ja kõik on täpselt nii nagu üleeile - tagasi kogu desktop, dokumendid ja ekraanipildid....

Mis asi see oli nüüd siis, oskab äkki keegi mulle seletada? Magnettormi mõjud?
 
Tônis. 25. november 2012, kl 12.05
Oskaks ehk öelda kui teaks, mis veateade oli.
Esialgu pakuks kõvaketta õhtale minemiseks valmistumist või mingit nakkust.
Veateade on oluline.
 
njahh 25. november 2012, kl 12.38
viirusetõrje peal ja mingeid nakkusi pole skännimisel näidanud. Aga see kõvaketta värk paneb mõtlema. Teen olulistest asjadest koopiad ja konsulteerin ihutohtriga.
Aitähh, igastahes. Kui kellelgi veel ideid, ootan huviga.

Veateade kadus nii kiiresti eest, et ei jõudnud läbi lugeda rohkem kui system error. Aga kuna meil töö juures viskab samasuguseid igal avamisel, siis ei pööranud asjale erilist tähelepanu, klõpsasin OK ja kui siis avas, olidki algseaded taastatud.

Ega poleks küsima siit hakanudki, kui täna poleks kõik taas olemas olnud ja uued seaded (eilsed) kadunud. Natuke nagu imestama pani.
 
lammas wää - offline 26. november 2012, kl 05.02
pakun et veatede oli mingi selline:
ei saa laadida kasutaja andmeid

sellises olukorras win7 teeb teise ajutise kasutaja mis masina käima tõmbab:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!