Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
rootkit
 
vahel blond 28. november 2012, kl 07.54
Tegin Spybotiga deep scani ja ta leidis väga pika nimekirja rootkite. Kas ma võin need kõik ära kustutada? Häid vist olemas pole? Lugesin kuskilt, et üks kustutas ka ära ja pärast lakkas Windows süsteem töötamast.
Samas AVG Anti-Rootkit ei leidnud ühtegi, ütles, et arvuti puhas. Kumba uskuda ja mis teha? Või soovitage midagi paremat.
 
vahle blond 28. november 2012, kl 08.00
Ühesõnaga Spybotil on olemas Rootkit scan ja sinna ma vajutasin ja sealt see nimekiri välja tuli.
 
tõega plond 28. november 2012, kl 09.01
Mu ubuntuga arvuti ei tea rootkitist mõhkagi
 
V 28. november 2012, kl 11.02
Mida see programm leiab?
http://www.malwarebytes.org/products/mbar/
 
V 28. november 2012, kl 11.07
http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/how-to-use-malwarebytes-anti-rootkit
 
Tônis. 28. november 2012, kl 12.29
AVG ei ole usaldusväärne tõrjuja.
Spybotiga tuleks jälgida, mida see ohuks üleüldse peab. See on võimeline tõepoolest vajalikke skripte kollideks pidama. Seega peaks täpselt järgi vaatama.
Edu.
 
vahel blond 28. november 2012, kl 13.25
proovisin V poolt pakutud Malwarebites-anti-rootkiti ja see leidis ühe malware ainult. Ma siis igaks juhuks spypoti asju ei puutu, mine tea, nii hästi ma arvutit ei tunne, et julgeks neid seal kustutama hakata.
 
galita 28. november 2012, kl 17.31
Pane siis karantiini kui kustutada ei julge. Olen ise ka Spyboti kasutanud ning kõik leitud pahalased kustutanud ning probleeme ei tekkinud. Aga kui pahalasi on arvutis palju ja nad on süsteemifailidesse pugenud, siis võib tõesti Windows lakata normaalselt töötamast-kuid see juhtub ka siis kui jätad pahalased eemaldamata, ainult et natuke hiljem.
Malwarebytes ei suutnud ka minu arvutis pahalasi leida. Kõige efektiivsemad olid Emsisoft Anti-Malmware, dr.CureIT ja Spybot.
 
V 28. november 2012, kl 19.10
http://www.ekaitse.ee/opetused/pahavara/viiruste-eemaldamise-opetus
 
külastaja 28. november 2012, kl 23.28
Võid ka sellist asja proovida;

http://greatis.com/security/reanimator.html

See skanneerib su arvutit enne operatsioonisüsteemi üleslaadimist.Kui midagi leiab, siis annab teate.Kui ei leia, siis ei ütle ta midagi ja op-süsteem käivitub.
 
Tônis. 29. november 2012, kl 10.15
Tublid. Ehk keegi viitsib veel mõnd hüpersupermegagigatõrjujat soovitada? Mida rohkem, seda uhkem, eks. No mõnikümmend tükki ainult veel vaja paigaldada.
 
külastaja 29. november 2012, kl 19.27
Tõnis, tegelikult oleks mõni veel küll.Jama on lihtsalt siis kui tõrje eksib või kustutab ära mõne nakatunud süsteemifaili.Ise olen ammu loobunud sellistest viiruste otsimisest mis ei tähenda, et mul turvaprogrammid ei töötaks.Mul on lihtsalt puhtast,optimeeritud süsteemist varukoopia selleks puhuks.See on palju vähem aega nõudev kui viirusi taga ajada.Enda pakutud programmiga on isklik positiivne kogemus varasemast ajast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!