Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Skype'st ja SMN'st
 
Tônis. 13. veebruar 2013, kl 20.44
Soovitan kõigil juba praegu unustada MSN ja kolida üle oma kola Skype'sse.
Sellest ei pääse nagunii.

Ja palun ärge virisege pseudoteemadel, et just selliseid vilesid ega kõlinaid seal pole, millega te olete harjunud.

Skype on väga tugev tegija ja harjuge. Eelkõige te enda turvalisuse huvides, eksju.
 
Elis 13. veebruar 2013, kl 21.32
Juba kolitud,paar asja võiks seal küll teismoodi olla aga jah ,eks peab harjuma.
 
loll kass 13. veebruar 2013, kl 21.47
ma ei oska kolida sinna:(
 
Ultrraz 13. veebruar 2013, kl 22.08
Tiri uuem Skype 6.0 või 6.1, seal on koht kus saad sisse logida oma Messengeri kontoga, seal saad oma kontaktid ümber kolida.
 
Nora 13. veebruar 2013, kl 22.12
Tõnis, kas sa mõtled seda tõsiselt?

Ma olen kasutanud MSNi u 2000.ndast aastast (70 kontakti) ja Skype 2006.st (10 kontakti).
Skypes ei saa kontakte vabalt rühmitada (no saab, a siis saab ainult 1 rühma korraga näha - mis mõttega), iga vestlus tuleb eraldi aknasse (need 5 lisaakent mu töölaualt veel puudu olidki), kontakte ei saa ükshaaval "välja lülitada" ilma, et nad näeks, et blokk on, vestlusaknas on iga nimi eraldi rida (või peab aken ekstralai olema), kõigi kontaktide "viled ja kõlinad" on ühesugused, ei saa kuuldes vahet teha, kas vajalik kontakt on saabunud ning offline sõnumid jõuavad saajane ainult siis, kui saatja samal ajal sisse on logitud (jah, nii jah). Ja no see kontaktide kokku tõstmine - u sama tulemus, kui et kõik mittetöised ja listikirjad hakkaks töömeiliaadressile tulema ja mingeid filtreid kasutada ei saa ...

Kuidas see tugev tegija lohutama peaks, kui ta ei ole tegija kiirsuhtluse funktsionaalsuse osas. Ja mille poolest turvalisem?
 
Shadow25 13. veebruar 2013, kl 23.01
Tõnis, tõesti pole Skypet mõtet nii palju kaitsta. Skypes puuduvad minu jaoks vajalikud ja soovitud funktsioonid, mistõttu ei suuda ta kuidagi praegusel kujul WLM-i asendada. Skype lihtsalt ei küündi funktsionaalsuselt WLM-i tasemele. See, et sinu vajadused pisikesed on, ei tähenda, et teistel sama pisikesed on. Minu jaoks on MSN-i kontaktide Skypesse importimine vastuvõetamatu. Nii et aasta veel kasutan MSN-i ja eks siis ole näha, mida teen.

Skype vs MSN on sama teema, mis Android vs iOS või Windows vs Linux jne. Need on erinevate vajadustega ja soovidega inimestele ehk erinevatele sihtgruppidele. Sundida mind WLM-ilt Skypele üle minema on sama, kui sundida mind Androidilt idootsele iOS-ile üle minema.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Shadow25 13.02.2013 23.07.
 
lilli 13. veebruar 2013, kl 23.40
eks ikka võib ju viriseda, mõnda helinat oleks ikka vaja, aga küll harjub :)
 
Skype 20. veebruar 2013, kl 22.14
Skypega see häda et kui im.to kaudu siis kutsub ja kui vastu võetakse on vaikus. Aga kui arvutisse installin siis näitab et kutsub aga kutsumise heli ei ole ja ei ühenda. Ühendus minul tele2 mob temal elion.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!