Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Arvutimängu installimisel küsimus
 
Laurel 03. märts 2013, kl 12.25
Kui hakkan arvutimängu installima ilmub kiri user account controll- Do you want to allow the following program to make changes to this computer. Mida see tähendab?
Olgu lisatud, et on win 7, aga mängul on kirjas, et töötab win xp. Kas pean mingeid seadistusi tegema?
 
Shadow25 03. märts 2013, kl 13.06
See on alates Vistast normaalne küsimus. Peaks küsima kõikide programmide kohta, mida installid. See lihtsalt küsib üle, et kas ikka tahad seda installida. Kui tead, et täiesti ohutu mäng, pole viiruseid, siis nõustu.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
nix 03. märts 2013, kl 17.43
Ubuntu troll, kirjuta palun milline mäng Ubuntu all ei tööta ja kuidas see installeerimine täpsemalt käib? Mul plaanis mõni pingviinidest arvutisse panna, kuid neid Unixeid/Linuxeid on nii palju, et raske kohe esimese hooga valida. Küsiks Galitalt, aga teda ei ole juba mitu päeva näha olnud. Kuid kindlasti oskab ka Ubuntu troll Ubuntust lähemalt kirjutada.
 
ubuntu troll 03. märts 2013, kl 18.07
ma ei ole veel kohanud nimekirja mängudest, mis ubuntu all ei tööta. ubuntu fännboid väidavad, et kui kasutada wine nimelist emulaatorit, siis kõik windowsi mängud ja programmid töötavadki nagu kulda. tegelikkus ei ole siiski nii ilus. aga http://appdb.winehq.org/index.php on koht, kus võid saada infot selle kohta, kuidas mingi konkreetne mäng või app linuksis töötab.
 
nix 03. märts 2013, kl 18.19
Ubuntu troll, kas siis ilma Wine abita ei tööta mitte ükski mäng Ubuntus? Kuidas käib Linuxi jaoks mõeldud mängude paigaldamine?
 
ubuntu troll 03. märts 2013, kl 18.26
jutt algas windowsi mängudest... linuksi jaoks mõeldud mängud tõmmatakse programmihalduriga (oli vist?) netist. dosi mängud tahavad dosbox või dosemu emulaatorit.
 
nix 03. märts 2013, kl 20.23
Teema algas tõesti Windowsi mängust, kuid ühes teises teemas soovitasid osta arvuti ilma op-süsteemita ja läksin Ubuntuga veits hoogu:) Tegelikult oli mul juba enne seda plaan osta arvuti ilma süsteemita ja paigaldada tasuta Linux Mint, kuid enda üllatuseks leidsin tohutul hulgal erinevaid Linuxeid. Arvutit kasutan kodus, mänge ei mänge ja mingeid erilisi programme ka ei vaja. Kui teised saavad linuxiga hakkama ja mõned kiidavad lausa taevani, siis loodan ka hakkama saada ja ega Windowski probleemivaba ei ole. Kui hakkama ei saa, siis saab Windowsi ka hiljem paigaldada. Ega enne ei tea kui ei ole proovinud.
 
Tlb 04. märts 2013, kl 09.36
seni, kuni Steam pole linuxile üle läind, seni need linuxid laiadesse massidesse ei lähe ka, aga kuna kõlakate järgi peaks see lähitulevikus siiski juhtuma, siis ma arvan, linuxi kasutajate ulk akkab seepääle oogsalt kasvama. kui ei ole arvutiga vaja mingit spetsiifilist vinnipõhist tööd teha, siis on mugavam valik ikka mingi nixiline. tahvlites oleme ju mittevinniliste opsüsteemidega juba ää arjund, asi see siis arvutites üle minna pole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!