Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
mida teha nutikaga enne müüki
 
tydindnutist 03. märts 2013, kl 13.01
Et siis mida teha nutitelefoniga enne müüki, et mingeid minu andmeid uuele kundele üle ei läheks? Et SD kaart igaks juhuks kaasa ei anna, las ostab uue see ei maksa palju. Aga kas miskit säilib veel kusagil telefoni mälus? Tehase seadete taastamist ei julge teha, äkki läheb miskit tarkvaras tuksi, kuna Android on uuendatud 2.3 versioonilt 4.0.4 -le
 
Shadow25 03. märts 2013, kl 13.04
Siiski pead tegema tehase seadete taastamise, kõige kindlam. Ei usu, et midagi tuksi läheb. Kui mina ostaks kasutatud telefoni, kus see tegemata, siis ma teeks seda ise.

Eeldan, et see 4.0.4-le uuendus on ikka tootjalt ehk ametlik uuendus, mitte su enda peale pandud mingi suvaline. Kuigi tegelikult vahet ei tohiks olla, kas enda pandud suvaline või ametlik uuendus, peale jääb see nagunii.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Shadow25 03.03.2013 13.09.
 
kk 03. märts 2013, kl 17.25
kui telefonil oli algselt ka mälukaart,siis oleks siiski viisakam ka see kaasa anda ehk poekomplekt.Mälukaardi saad lihtsalt format teha.
 
? 03. märts 2013, kl 17.34
viisakam? nii naljakat väidet ei oska kohe kommenteerida:)
 
seda et 03. märts 2013, kl 20.46
mälukaart formaadi ära.
telefonis "factory reset" ja kõik home folderid (pictures, download, video..etc) käi yxhaaval üle, et midagi kogemata alles ei jääks.
ma olen leidnud peale factory resetti ka vanu pilte ja isegi messeri logisid niiet puhasta kõik hoolikalt ära.
 
@seda et 03. märts 2013, kl 20.53
ka pärast formaati on võimalik spets programmiga varem olnud info kätte saada. on olemas tasulised programmid, mis kustutavad andmekandjalt infot ja asutused, kus andmekandjatel tundlikku infot, hävitavad andmekandjad füüsiliselt või on ka olemas masinad, kuhu pandud andmekandjad rikutakse üli tugeva magnetväljaga.
 
just-just 03. märts 2013, kl 21.07
ja kõik kasutatud nutitelefonide ostjad muretsevad endale spets programmid, et siis müüja kustutatud andmetes selgusele jõuda. CIA ja FBI, KGB ja Stasi ning Bond pealekauba... olge ikka mõistlikud.
 
tüdindnutist 03. märts 2013, kl 23.08
telefon üle antud. vaatasime üheskoos telefoni üle, tegime tehaseseadete taasatamise, eemaldasin sim ja sd kaardi ja kõik rahul! sd kaart on selle asja juures küll kõige tähtsusetum asi, mida viisakusest kaasa anda. sedaenam, et see oli pisike, aeglane kaart, mida ostja polekski kaasa tahtnud.
 
kk 04. märts 2013, kl 11.34
Vahet pole mida keegi mõtleb selle viisakuse all, mina olen seni kõik telefonid müünud komplektsena ehk koos mälukaartidega,milleks koguda endale neid kaarte :) uute telefonidega on nad nii või naa juba kaasas.
 
kkk 04. märts 2013, kl 11.48
mälukaart on andmete salvestaja ja tänapäeval saab neid ühendada läbi adapteri usb kaudu erinevatele seadmetele. mälukaardil saab sarnaselt mälupulgale või välisele kõvakettale säilitada pilte, dokumente, filme jne.
kasutatud asja puhul müügu müüja asja või detaili kaupa ja mingist ebaviisakusest ei saa sellel puhul juttugi olla.
 
ddf 05. märts 2013, kl 00.16
aga jah kui telefonis on lasteporno ja selle müüd uuele kasutajale siis kui on pahatahtlik ostja siis võid suure õnnetuse endale kaela tõmmata,, nii 3 aastat vabadusekaotust maksimaalselt. kasu asemel tõmbad õnnetuse kaela !
sama ka arvutite ja teiste asjade puhul .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!