Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
E-poe väga vinge disain
 
MR 30. märts 2013, kl 14.57
Kas oskate öelda mõnda veebilehekülgede tegijat (e-poodi sooviks ka), kes saaks hakkama sarnase disainiga, nagu siin --> http://www.soapmedia.co.uk/services/ . Mulle väga meeldivad need jutumullid ja kõik muu, aga kas on ka pädevaid firmasid sellist asja looma? (kellelgi on äkki kogemusi, igale firmale päris eraldi kirjutama ei hakkaks)

MR
 
- 30. märts 2013, kl 16.16
sellise lehe loomine on päris lihtne. antud lehel on kasutatud väga levinud template ja midagi konti murdvat seal pole. disaini osas samas peab endal olema teatud ideed olemas ikkagi, et mis suunas tahad minna. veebilehe tegijad võtavad loodud disaini aluseks. kui enda ärile pole midagi veel loonud siis võta kõigepealt ühendust mõne disaineri või kuntsnikuga, kes aitaks sulle enda logo jms luua.
 
ähh 30. märts 2013, kl 17.37
nõme page
 
Tônis. 30. märts 2013, kl 17.58
See on WP projekt ja läheb maksma palju nulle.
Kui küsija tahab "odavat ja head" siis unustagu ära.

Kriipsu ja ähhi vastused on saekaatri mehe väärilised.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!