Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Acer Aspire One D270
 
kaire 12. aprill 2013, kl 20.11
http://www.klick.ee/sulearvutid/acer-aspire-one-d270-3115.html

Kas sellel avrutil on ventilaator või jahutus? Oskab keegi öelda
 
reca 12. aprill 2013, kl 21.00
kõikidel läpakatel on jahutus ja ventilaator aga see läpakas on kehv
 
to reca 12. aprill 2013, kl 21.12
no milline mini siis oleks hea
 
galita 12. aprill 2013, kl 22.37
Ma ei saa ka aru, mis netbookide hullus siin viimastel päevadel lahti on läinud. Mitte ükski mini ei ole hea-kui läheb hästi, saad heal juhul ainult netis surfata, halvemal juhul saad Windowsi ekraanipilti vahtida, sest arvuti on hangunud ja ei allu enam käskudele.
Kui mini-läpakas on saanud kinnisideeks, eks osta siis ära, kuid soovitaks ost sooritada e-post, sest sel juhul kehtib 14 päevane tagastamisõigus. Selle ajaga peaks mini-läpaka vaimustus üle minema ja saad asuda normaalset läpakat valima.
 
noh 12. aprill 2013, kl 23.21
galital pole õigus. Netbookid on piisavalt võimsad, et jooksutada mida iganes, kasvõi mitu rasket korraga. Ainuke viga netbookide juures on väike ekraan. Netbooke on hea kaasas kanda, aga ärge tehke sellest oma põhiarvutit, hoolitsege oma silmade eest. Mul keeras mini aastaga silmad sinnasamusse.
 
galita 13. aprill 2013, kl 10.23
to noh, pane link netbookist, mis on piisavalt võimas, et jooksutab mida iganes, nagu oma kommentaaris väidad.
Läikiv ekraan, mis on enamus säästuarvutitel, väsitab silmi rohkem. Matt ekraan on silmadele parem.
 
Shadow25 13. aprill 2013, kl 11.56
Minid on saast. Siin ei ole midagi vaielda. Kui tahad väikest arvutit, millega netis surfata, siis osta tahvelarvuti.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
Talib 13. aprill 2013, kl 14.52
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Talib 29.04.2013 08.32.
 
noh galitale 13. aprill 2013, kl 16.05
Kaks aastat tagasi ostsin omale Acer Aspire One ZG5-e. Muidugi huvitav mänguasi. Sai siis sinna igasugust kraami laaditud, mingi Sherlock Holmesi mäng ja Photoshop vist CS4. Kasutasin ja ei märganud küll, et midagi oleks aeglaseks läinud või kooma tõmmanud. Võib-olla polnud piisavalt "mis iganes"?
 
galita 13. aprill 2013, kl 16.32
Pane kirja Acer Aspire One ZG5 tehnilised andmed ja op-süsteem, mida kasutad tolles arvutis.
 
Shadow25 13. aprill 2013, kl 17.34
Ma ei saa sinna midagi parata, minid on minu jaoks alati eemaletõukavad olnud, mõttetud.
Aga tahvelarvuti mulle meeldib - peamisele arvutile lisaks. Puutetundlik ekraan teeb netis surfamise väga mõnusaks, on kerge, aku kestab kaua ja trükkimine ka pole probleem. Päris kiiresti annab trükkida.
Mul tuttaval iPad 2 ja läpakas, aga 99% ajast kasutab iPadi, läpakat kasutab vaid töö pärast, kui vaja. Kõik oma netis olemised ja suhtlemised teeb iPadis ja ei tunne millestki puudust. Ma ise muidugi eelistan Androidiga tahvlit, iOS-i piirangud käivad närvidele.
Arvestades tahvlite laia levikut ja valikuvõimalusi, ma ei mõista, miks üldse peaks keegi enam miniläpparit ostma, täiesti mõttetu asi, tahvel palju parem valik. Asi muidugi ka maitses, aga tahvlil paremad eelised minu arvates.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
noh 13. aprill 2013, kl 17.42
aga palun, XP Home

http://gdgt.com/acer/aspire/one/zg5/specs/

http://www.aspireoneuser.com/2008/06/05/acer-aspire-one-specification/

Veelgi võib tuua, aga põhjusmõtteliselt kõik sama.

Tegelikult ei kasuta, vaid kasutasin, kuna müüsin selle maha aasta tagasi, silmade pärast, aga seda juba kirjutasin.
 
galita 13. aprill 2013, kl 18.19
Mini-läpaka kohta on prose päris korralik ja XP jooksutamiseks sellest piisab. Netis surfamiseks piisab ka 1GB RAMist, kuid Photoshopi normaalses kasutamises siiski kahtlen. Olen Photoshopi kasutanud ja see proge võtab üle 1GB mälu.
Kuid netbookide osas olen Shadow25'ga samal arvamusel-suht mõtetud vidinad.
 
N2600 14. aprill 2013, kl 11.08
Ma mõistan, et mõnele inimesele väiksed sülearvutid ei meeldi. Aga kuidas saab öelda, et N270 prose on "päris korralik" ja siis öelda, et uuem ja kahetuumaline N2600 ilmtingimata peaks ainult hanguma ja mitte käskudele alluma ja mida kõike veel ?
 
galita 14. aprill 2013, kl 13.09
to N2600, ma pidasin silmas, et nebooki kohta päris korralik. Netbookide hulgas leidub palju kehvemaid isendeid.
Asi ei ole mitte sülearvuti suuruses, vaid selles, et mini-läpakad ei ole mõeldud kodus laua peal töötamiseks, vaid nad on valmistatud liikuva eluviisiga inimesele, kel peab arvuti alati kaasas olema. Selle pärast on netbookide valmistamisel pandud rõhku kaalule ning aku kestvusele ning nende võimsus ja kasutamisvõimalused jäävad tunduvalt alla kodukasutaja jaoks valmistatud sülearvutitele. Kahte asja korraga ei saa--väikest armast netbooki, mis kaalub vähe ning mille aku peab kaua vastu ning kiire ja võimsa protsessoriga ja eraldisesisva videkoaartiga läpakat, millega saab soovi korral mida iganes teha. Tuleb valida neist üks ja kuna enamus inimesi kasutab arvutit siiski kodus, mitte ei käi iga kuu reisil, kus on vaja arvutiga palju kirjutada, siis minu soovitusnimekirja mini-läpakad ei kuulu. Aga, et tahvelarvutite poplaarsus ja müük on kõvasti kasvanud, siis tahavad arvutimüüjad neist õnnetutest netbookidest muidugi lahti saada.
Eks igaüks otsustab ise mida oma raha eest ostab. Ainult, et need kes ostavad arvuti kaanevärvi järgi, on varsti oma murega siin, sest nad ei mõista, miks nende arvuti ei luba teha seda, mida lubab Core i5 või i7 protsessor.
 
tt 19. aprill 2013, kl 21.52
Hea kaasa võtta, mahub käekotti. Töö teemiseks muidugi hädiselt väike. Aga kui arvuitit vaja uudiste lugemiseks, info otsimiuseks, skypiga suhtlemiseks, siis igati rahuldab vajaduse. Enamik inimesi arvutit kodus rohkemaks ei vajagi.
 
ei kao kuhugi 19. aprill 2013, kl 22.04
Tahvli puhul pidev käte üleval hoidmine on päris ränk liigeste suretaja. Trükkimine klaviatuuril palju kiirem. Kirjutatakse päris palju olenemata asukohast - msn, skype. Kuna pappi polnud, vana läpakas viskas vedru välja, aga just chattida vaja, siis notebook yes yes elupäästja. Vanematekoju minnes kui lihtne kaasa võtta.
 
galita 20. aprill 2013, kl 10.22
Eks inimeste nõudmised arvutile ole erinevad. Kui oled oma valikuga rahul, siis on kõik hästi.
Kui rahaga on kitsas ja iga sent arvel, siis soovitaksin osta arvuti Linuxiga või üldse ilma OS'ta, sest see annab kehval ajal päris korraliku kokkuhoiu. Mul oli uut läpakat ostes võimalik valida, kas osta Windowsiga või ilma. Kui oleksin valinud Windowsiga, siis oleks see lisanud mu arvuti hinnale 98€ juurde, mida on minu arust liiga palju, sest kõike mida mul on vaja arvutiga teha, saan ka tasuta op-süsteemidega tehtud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!