Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
marika
 
arvuti hiir segaseks läinud 21. aprill 2013, kl 16.35
hiir ei kuula sõna enam.nool läheb sinna,kuhu ise tahab ning avab kõik võimalikud ja võimatud lehed.Tegemist on läpakaga ja w7 ga.Mis kyll võiks viga olla.?Omalt poolt panin isegi uue windowsi peale aga ei mingeid muutusi.Yhendasin eraldi hiirega ja sellega töötab enam vähem.Oleksin selle eraldi yhendatud hiirega rahul aga ei saa yhte mängu mängida,kuna isegi selle hiirega nool vilgub koguaeg ja vahest ei näe yldse noolt.Kes aitaks mind?
 
kah närhhviline 21. aprill 2013, kl 20.54
näiteks kui klikkan mingil lehel mingile teemale, siis alati hüppab pilt üles või alla mingi 4-5 cm, aga siis teist korda klikates toimib normal. kus võiks viga olla, poisid?
 
Tônis. 21. aprill 2013, kl 23.02
arvuti hiir segaseks läinud - tõenäoliselt on kursor liiga kiireks pandud. Võta kiirust maha ja proovi nii. Kiiruse saad maha Control Panel - Mouse - Pointer Options> select pointer speed.
Lind sisse/välja Enhance pointer precision.
Katseta.
-----------------------------------------------------
kah närhhviline - tõenäoliselt on sul vokk nõrguke ja ei jõua füüsiliselt vastuvõetavaid andmeid piisavalt kiiresti töödelda.
Ilmselt saab optimeerimisega üht-teist parandada aga selleks pead oma voki mõne oskaja kätte toimetama.
Mälu ka üle vaadata ja võimalusel juurde lisada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!