Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
vabavaraline OFFICE?
 
Arvutivõhik 03. mai 2013, kl 06.30
Kas seda vabavaralist win Officit tasub Win8 peale vedada või on parem hoida tühjast kaugemale? Jään ootama targemate nõuandeid..
 
Tônis. 03. mai 2013, kl 12.57
Mis asi on vabavaraline win Offici?
 
Tõnisele 03. mai 2013, kl 13.31
.. ära targuta vaid räägi 1 asjalki Meeste jutt!. Vabavaraline OFFIC on see mis siin IE-peal ohoolega reklaamibet, "olen eestikeelne ja tasuta-OFFICe , lae mind alla!" Kui oma arvamust öelda ei raatsi, siis palun ära vasta midagi.Arvutivõhik
 
arvutivõhik 03. mai 2013, kl 13.36
.....minu vabandused lugejate ees lohakusevigade eest.. Pidi olema "hoolega" " reklaamib et" "asjalik" Ja lõpuks ikkagi küsimus ,kas WIN8 -l on endal sees Ofice-programm või peab juurde vedama? Arvan et seda tegelast, on vist vaja arvete maksmise-kirjade koostamise juures.
 
külastaja 03. mai 2013, kl 18.29
http://www.libreoffice.ee/
 
no 03. mai 2013, kl 19.17
Panin isegi Androidile Kingsoft Office peale ja töötab. Muidugi vaba versioon. Mida vaja, see teeb ära. Põhiarvutil on Open Office, aga vabavaralistest on veel LibreOffice, Calligra, SoftMaker, Apache, Lotus ja muidugi Google Docs.
 
Erik Päär Eriksson 03. mai 2013, kl 19.44
Oleme siis ikka kenasti korralikud. Esimeseks. Loeme reklaami ilusti lõpuni. Teiseks. Reklaam ei ilmunud Internet Exploreris vaid sootuks neti.ee avalehel. Ja siin on juba vaks vahet.

Kokkuvõtvalt. LibreOfficel on väljas uus, 4. versioon. Toimetab hästi. Probleem siis, kui kasutad Exeli VB-makrosid. Kui eelmisest lausest aru ei saanud, siis pole see oluline. Libreoffice tuleb erinevate formaatidega paremini toime kui Openoffice.

Seega - kui suudad endale selgeks teha, mis asi mis on, siis on LibreOffice igati asjalik valik. Kui aga Sinu Inernet Explorerisse ilmuvad jätkuvalt reklaamid, siis ära parem...

ps. Reeglina Windowsi operatsioonisüsteem ei sisalda kontoritarkvara, mõistlikku viirusetõrjet, head veebilehitsejat ning normaalset pdf-failide näitajat. Kui tahad, et need kõik korraga olemas oleks, pead endale mingi Linuxi laadima.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!