Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Universal Serial Bus Controllers taastab end ise?
 
hr 05. mai 2013, kl 20.14
Selline mure, et w7 (64) lauaarvuti ei lase pärast kasutamist korrektselt eemaldada usb mälupulka. Mainib: "Windows can't stop your 'Generic volume' device because a program is still using it. Close any programs that might be using the device, and then try again later."
Mingit muud programmi avatud ei ole. Viimane mis kasutas mälupulga faile, oli vlc.
Ma tõesti pole ühelgi korral ootama jäänud ehk tõesti mingite minutite pärast laseb lahti. See viga või tõrge alles nüüd tekkinud.
Leidsin siit: http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itprogeneral/thread/703d58e6-b7d1-4525-8985-6f6e2b99b6a2/
õpetused kuidas toimida.
Küsin, et kas tõesti võibki ise kustutada Universal Serial Bus Controllersid ja windows taastab need uuel sisselülitamisel ise automaatselt?
Tundub mulle kui võhikule kuidagi windowsi kriitiliselt tähtsa osa likvideerimisena ja neid saab taastada vaid taastusplaatidega.
 
Tônis. 05. mai 2013, kl 20.36
Juhtus see seepärast, et pulk eemaldati mingi andmevahetusprotsessi käigus ja midagi on nüüd väga valesti nii Windowsi kui ka pulga omavahelises suhtluses.

Kas sama nähtus kordub ka muude USB portide puhul?

Kõigepealt muidugi elementaarne CCleaneriga sodikoristus.

Lihtsaim lahend oleks pulk üle formaatida. Peale formatit peaks windows suhtuma pulka kui täiesti uude vidinasse ja eelmised arusaamatused enam probleeme ei tohiks tekitada.

Generic draivude kustutamine jäägu viimaseks lahenduseks sest neid on mitu ja vaevalt sa nii terane oled, et suudad neil vahet teha. Kustutamisel ja peale win tõenäoliselt leiab ja installib puuduoleva draivu aga pole kindel. Samuti ei pruugi see õnnestuda mingite vanemate emaplaatide arhitektuuri korral.
Aga nagu öeldud, see jäägu viimaseks.
Kõigepealt CCleaner ja restar - ehk aitab seegi.
Kui ei, siis pulga full format.
 
Sorri, 05. mai 2013, kl 21.37
et torkan katki teie mulli, aga CCleaner on nuluõli. :D Proovida võiks mingit vähegi asjakohast programmi nagu näiteks ProEject - http://softwarespot.wordpress.com/software/proeject/
 
hr 05. mai 2013, kl 21.43
Tegelt panin natuke valesti oma küsimuses. Tegu oli siiski välise kõvakettaga, mitte mälupulgaga. Proovisin nüüd nii ketast uuesti kui mälupulka ja seda ka teises augus mida varem pole kasutanud. Mõlemas asi korras - laseb välja võtta.
Viga on paaril korral varem tulnud kettaga siis kui seda kaua kasutan. Arvan, et just ajaliselt või mahult pikk kasutus näiteks selle VLC-ga loob probleemi aga ei taipa mis konkreetselt. MIngi cache vm?
CCleaneriga ja veel paari programmiga puhastan pc ehk rohkemgi kui mõistlik oleks.
Et kas siis kui windows end üles laeb arvuti käima panemisel, taastab ta need controllerid?
Kõvakettale küll ei tahaks formati teha kuigi varutud on ka teisele välisele. Mälupulgale ka ei viitsiks hakata fromaati tegema.
 
külastaja 05. mai 2013, kl 23.38
Kui Windows 7 su arvutis juba ostes oli peaks ta ka suure tõenäosusega draiverid uuesti installima.Kui tegu vanema arvutiga, siis ei pruugi nii minna.
Mingi võimalus on, et antiviirus paneb kala. Kui on võimalik lülita prooviks kaise välja.(kui oled kindel, et välisel kettal midagi kavalat ei istu).
 
V 06. mai 2013, kl 09.01
Proovige seda LockHunterit,mida see näitab?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!