Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
kogu aeg aina laen teda:-(
 
mobiil HTC omanikele 19. mai 2013, kl 22.28
enne oli penskarite NOKIA, nädalas korra laadisin. HTC tahab iga paari päeva järel saba seina saada, kuigi ma Internetis eri käi eriti ega helista kah iga tühja asja pärast. kuidas sellise moblaga nt matkama minna mitmeks päevaks, puutüve sisse ju laadima ei torka??? või on viga minu aparaadis?
 
külastaja 19. mai 2013, kl 23.01
HTC-l ka ka mingi toote nimi, mudel ?
Küllap annab seal bluetooth-i ja mu jura kinni keerata.
 
Shadow25 19. mai 2013, kl 23.42
Jutt ilmselt nutitelefonist ja see on kõikide nutitelefonidega nii. Mina enda oma laen enda kasutuse juures iga päev korra. Kui üldse ei puutuks, veaks ehk 5 päeva välja.
Kui inimene kasutab telefoni vaid helistamiseks ja sõnumite saatmiseks, siis sellele inimesele on nutitelefon raiskamine. Nutitelefon on esmalt arvuti ja alles siis telefon. Ekraan tarbib palju voolu ja kogu see võimsus tema sees samuti. Mida rohkem asju töös, seda rohkem voolu kulub.
Kui kindel, et mitu päeva puudub laadimise võimalus, kasuta lolltelefoni.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
 
algataja 20. mai 2013, kl 09.31
ostsin HTC selle pärast, et teeb jumala normaalseid pilte. lolltelefon ka veel alles, nii et kui tõesti vaja, panen sim-kaardi sisse ja kasutan seda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!