Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
avast login screen
 
wtf 20. mai 2013, kl 21.42
peale avasti programmi uuendust on win7 login screenil admin konto kõrval "avast updater" konto. et wtf nagu?
on keegi veel üllatunud või ainult mina?
 
waaat? 20. mai 2013, kl 21.56
Mida?? Esimest korda kuulen mina sellest. Kuidas see võimalik on?
Mul endal samuti hiljuti installitud Avast8 Free arvuti kaitseks ja vaatan et siin arvutiabis on ka varem kirjeldatud Avasti kummalist käitumist..

Huviga ootan mida vanemad foorumlased sellest arvavad..
 
lammas wää - offline 20. mai 2013, kl 22.09
http://forum.avast.com/index.php?topic=121082.45
AVASTI mees:
Thanks to all for your feedback!
This account is in use for installing updates in Software Updater in automatic mode in case a Limited Account is logged on only.
Actually the account should be hidden (at least in our internal tests it was) so we published this to beta test to get some feedback.
Seems our assumptions were wrong.

paigalda kõik uuendused ja tee restarte
peaks minema peitu tagasi sest viga on parandatud:)

sama asi on veel google ja nvidia uuendajatega:)
 
olavsu1 20. mai 2013, kl 22.14
tarkvara uuendaja on lubatud? kui see lubatud siis teeb konto ja hakkab iseseisvalt kasutaja paigaldatud freeware programme uuendama.

saadanast asi see selline, mul on osa programme just vanad selle põhjusel, et nende uued versioonid on muudetud reklaam- ja nuhkvaradeks.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati olavsu1 20.05.2013 22.17.
 
wtf 20. mai 2013, kl 22.28
tnx, "lammas wää"..... kuigi uskuda võib et ega see konto kuhugi ei kao, lihtsalt graafiline user interface peidetakse ära ja asi toimetab omatahtsi edasi.
oleks linuxil ometi olemas logitech G35 headseti draiverid siis ei kasutaks windossi üldse :)
@ olavsu1...... on vist jah, ma ei mäleta ausalt, või peaksin tagasi manual update peale keerama? nii ammu pole win7 enam toimetanud et asjad kipuvad ununema.
 
lammas wää - offline 20. mai 2013, kl 22.42
nomaitea
google pakub "logitech G35 headset linux":
http://www.gnome15.org/

veel miskit mõne aasta tagust:
For those asking about using the G35 headset in Linux – I just got mine today, and am please to report that in Fedora 11, the G35 works flawlessly as a stereo headset and microphone, with the possible exception of the maximum volume being a tad on the low side, but i haven’t verified that yet as that could be completely caused by the sound hardware on the box i was using at the time, without any work on my part, the G buttons on her left side mapped as follows (only tested in rhythmbox):

G1 = Next track
G2 = Play/Pause
G3 = Previous track

(i may have G1 and G3 switched, minor detail)

Also the volume knob worked just fine and although i didn’t try the mute button, i have no reason, given the rest of the results, to doubt that it works and does something reasonable.

I would certainly recommend this headset to a fellow Linux user who is willing to accept it “only” working as a stereo headset and mic
 
wtf @ lammas w..... 20. mai 2013, kl 23.16
ma ei saa 7.1 soundi kätte, thats the problem. stereo töötab out of box ning ka nupud ja slider toimivad.
 
Erik Päär Eriksson 20. mai 2013, kl 23.18
Et siis asi mille üle nutta. Point on ilmselt selles, et siinkohal sai inimene teada, et miski asi toimetab tema arvutis siis kui ta ise ei tea. Avastile lisame siia Chrome, lisame siia ka Adobe Flash playeri. Samas arvestades keskmise arvutikasutaja taset on selline jõuga uuendamine isegi õigustatud. Ah - jaa. Pisipehme aknad teevad ju ise sama moodu...
isemaag 20. mai 2013, kl 23.59
Kogu selle tilulilu kokkuvõte: Mäng käib ametlikult normaalseiks tunnistatud inimeste ahnuse pääle. Ehk keegi nüüd oskab juhendada, millise lükke kaudu see avasti update välja outdateda, see kipub närvidele käima. Enda mälu kaudu pole nagu meeles et oleks lubatud. Aga vanainimese mälu võib petlik olla.
 
oskan küll 21. mai 2013, kl 09.22
viska oma arvelaud minema.
 
mis ikka 21. mai 2013, kl 18.42
Avast lahti, turvalisus- tarkvara uuendaja- peata
 
mis peata? 21. mai 2013, kl 21.01
ei taha uuendusi ve?
seda enam viska minema oma arvelaud.
 
mida keerulist? 21. mai 2013, kl 22.46
Märkus: Selliseid "UpdatusUser" kasutajakontosid loovad ka teised "loomad", näiteks NVIDIA uuema draiveri installeerimise käigus. Selliseid uusi zombi-kasutajakontosid võib näha kaustateelt C:\Users\. Soovi korral võib nad julgelt süsteemist eemaldada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!