Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
kontaktide backup (Android telefon)
 
kontakt2 10. juuni 2013, kl 12.35
Palun selgitage rumalale, kuidas saab teha varukoopiat telefonis olevast infost, eriti kontaktidest. Telefoni seadetes on võimalik määrata varundamise kohaks gmail-i kontot, aga see vist on ainult profiilide, paroolide jne kohta (kuigi gmailis ei leia ma ka seda kohta, kus see info on). Aga kuhu kohta ja kuidas saab varundada telefoni kontakte?
 
Shadow25 10. juuni 2013, kl 13.50
Kõik kontaktid salvesta Gmaili kontaktideks, kõik nende andmed salvestatakse siis Gmaili. Kui gmailis kontakti lisad ja muudad, on see ka telefonis olemas. Kui telefonis muudad, muutub ka Gmailis. On nii sünkroonitud. Nii on telefoni kaduma minnes kontaktidest alati internetis tagavara olemas.
Kuidas kontaktid SIM-kaardilt või telefoni mälust Gmaili kontaktiks muuta, sõltub vist rohkem juba seadmest enndast ja tema kontakti rakendusest.

Gmailis saad kontakte vaadata, kui vajutad üleval vasakul nurgas Koosta-nupu kohal olevale Gmailile(kõrval nooleke suunaga alla) ja avanenud menüüst valid Kontaktisikud.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!