Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
lihtsalt kiidan HEAD asja
 
SE 24. juuli 2013, kl 21.40
Avastasin, et tänaseks päevaks on mul Sony Ericssoni K750i mobla olnud iga päev kasutusel juba 7. aastat, seesama aku kestab senimaani väga hästi, kuigi tundub, et hakkab veidike väsima, st nüüd kestab nagu teiste moblade akud - hästi, aga mitte enam superhästi. Remonti pole veel vajanud. Meetri kõrguselt on kivipõrandale kukkunud 2 korda, viga ei midagi.
Muidugi on peast läbi käinud nutid ja muud ja mõte veits kaasaegsemaks hakata, aga paar kuud proovimist vaimustust ei tekitanud, eriliselt tüütu oligi just see pidev laadimine.
No ei vaheta ju mõistlik inimene sellist lihtsat ja ALATI töötavat kvaliteeti millegi kahtlase vastu?
Fotode jaoks on fotokas, interneti jaoks arvuti.
Kui tuleb mõni nuti, millel HEA aku, siis ehk.
Selline kiviaegne jutt siis :)
 
külastaja 24. juuli 2013, kl 22.51
Ja ongi õige kui kasutad telefoni vaid helistamiseks.
Tihe laadimine on tõesti tüütav. Minu Sony Ericsson C510 nii hästi ei töödanud (numbrite ja tähtede sisestamisega on probleemee).Samas laadida tuli teda nädalas korra või harvemini.Nüüd siis kah nutikas ja saba üle kahe kolme päeva seinas.
 
l33t h4x0r 25. juuli 2013, kl 07.46
Nn. nutitelefon pole asi mida põhimõtteliselt osta - kui ikka ei mängi mänge, surfa netis ja kasuta igast äppe siis pole ka nutitelefonil mõtet kuna kaotab oma väärtust kiiresti, on tundlik niiskuse, kukkumise jne. suhtes ja peab tihti laadima. Samas kuna tänapäev on kõik nuti siis on neil inimestel kes telefonilt tahavad pikka akuiga ja põhilisi funktsioone võimalik väga odavalt võimalik soetada tavaline ekraani ja klahvidega telefon mida vaja laadida korra kuus.
 
SE 25. juuli 2013, kl 10.56
Ahjah, mul ju see privaatsusekiiks ka - neti abil oleksin paljude kanalite kaudu liialt kättesaadav. Lükkasin ammu neti oma tavatelefonistki välja, et ei tekiks isegi mitte kiusatust. Ja elu on ikkagi elamiseks, mitte nutiekraani silitamiseks :)
 
õpetus tagamaks privaatsust 25. juuli 2013, kl 11.21
Lisaks sellele, loobu üldse pangateenustest, tavatelefonist, kaabeltelevisioonist, pilapoest osta mask ja käi ringi lahtise vihmavarjuga, et sind poleks võimalik sateliidilt tuvastada.
 
SE eelmisele 26. juuli 2013, kl 11.46
Jajaa... Mingit müstilist või vähem müstilist "suurt venda" ma ei karda, olen ilmselt selleks liiga "väike õde", küll aga väldin sellega igasugu jutukaid ekse ja sõbrannasid, ja ka tööandjat, kes ei saa aru, et oma vabal ajal ma tööasjadega tegemist ei tee - vat nende puhul ei teeks kinnise või lahtise vihmavarjuga küll midagi ära. Mitte liiga nutikast telefonist piisab täiesti ja rahu on tagatud :)
 
Fucs 26. juuli 2013, kl 13.38
Aku kestvust mõjutab lisaks aku mahutavusele ja kvaliteedile ka tarbija energiatarbivuse suurus. Nuti telefonidel võib ju olla hea aku, aga kuna nad on energiaõgardid, siis nad lihtsalt ei kesta hiiglama pikka aega. Ei saa ka teha akut kaks korda suuremat ja paksemat kui telefon ise. Selles suhtes on vanad "karutapjad" enamuses kõik väga hea vastupidavusega (K750i ei ole muidugi enam "karutapja" vaid ikka juba uuem telefon aastast 2005). Nii seadmed ise kui nende akud.

Aga väga palju oleneb ka kasutajast. On kindlasti inimesi, kes selle sama Sony Ericssoni K750i lõplikult läbi jõudsid kulutada aasta - kahega.

Mul oli alates 1998 Nokia 5110, mis kestis ja kestis ja mille ma lõpuks täiesti korras olevana ja töötavana lihtsalt sahtlisse ära peitsin, sest sellega oli häbi juba isegi tööl käia :)))). Ja siis vahepeal kasutasid seda paar aastat veel esivanemad ja kõige lõpuks kõikmõeldaval kombel suguseltsi väikesed tegelased, kuniks lõpuks see aku 2000-ndete aastate keskel ikkagi otsad andis.

2002a ostsin välitööde jaoks ühe Nokia 5210 ja paar aastat hiljem juurde ühe Nokia 5140, mis nägid vett ja vilet hommikust õhtuni ja ei lagunenud ära ei ise ega nende akud. Loll müüsin maha need 2008a.

Poiss kulutas oma kasutusmeetoditega samal ajal (2000-2008) läbi viis telefoni, Ühe Nokia, ühe Motorola, kaks Samsungit ja viimasena LG Prada, mis oli neist kõige kallim, vingem ja ilusam ja mida ta kõige rohkem ka hoidis, kuid mis kestis ajaliselt kõige vähem (alla 1 aasta).
 
Shadow25 26. juuli 2013, kl 19.11
Nutitelefon ei ole telefon, on pigem taskuarvuti, millega saab ka helistada ja helistamine ei ole kõige tähtsam funktsioon. Võttes arvesse, et tegemist on arvutiga, on 2-3-päevane akukestvus hea. Minul ei ole probleemi oma taskuarvutit iga päev laadida.

Kui kasutaja soovib telefoni, ostab lolltelefoni, kui soovib taskuarvutit, millega saab ka helistada, ostab nutitelefoni.

------------------------------------------------------------------------
http://www.assolea.ee - Giid, tõlk ja soome keele õpetaja
-TnT- 27. juuli 2013, kl 01.38
Kui on vaja ainult helistada siis ei ole tõesti nutit vaja, endalgi tavaline Nokia x1 (laen vist 1x kuus kuna pole suurem asi helistaja ka).
Pealegi, kuhu ma ka ei läheks ootab mind ees mingi netiühendusega aparaat seega mul puudub vajadus "nutika taskukompuutri" järgi.
Ja kui peaks sõpradele tuttavatele külla minema siis suure tõenäusesega pannakse mind "istuma arvutitoolile" ;-). (kuigi ma arvutitest suurt midagi ei jaga)

■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■_

Tik´n Tak...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!