Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
enim külastatud
 
marita 01. august 2013, kl 12.53
tere, paluks abi, siis arvuti salvestab kõik vaadatd lehed-enim külastatud alla, kuidas saaks, et ei salvestataks.
 
-Fucs 01. august 2013, kl 14.31
Tere marita.
veebilehti salvestab veebilehitseja.
millisest lehitsejast käib jutt?
 
marita 02. august 2013, kl 17.09
 
Võhik 06. august 2013, kl 12.14
Muidugi oleks hea teada, millistel lehekülgedel käid, mida häbened, aga eks see kõik on niigi enam-vähem selge. :) Mozillal on olemas selline funktsioon nagu "Private Browsing". Ilmselt käivitub see kuidagi nii, et klikkad mozilla ikoonile parema hiireklahviga ja valid ettetulnud menüüst "private browsing". Kindlasti saab ka ajalugu kustutada nt 1tunni kaupa.

Üks asi veel mida peab silmas pidama. Arvutisse ei jää küll nähtavaid jälgi sellest, kus saitidel sa käisid, aga see ei tähenda, et need saidid kus sa käisid ei saaks sind sinu ühendusega kokku viia. See tähendab, et sa ei ole arvutis anonüümne maailma jaoks - ainult konkreetse arvuti kasutajad ei saa ajaloo järgi välja võtta kus sa oled käinud. Kui Sul on vaja suuremat anonüümsust, siis lihtsaim viis on selle eest pisut raha maksta - umbes 4 euro eest kuus on võimalik hankida endale VPN teenus. See toimib nii: sinu arvuti teeb krüpteeritud ühenduse välisriigi serverisse, kes ei hoia logisid. Kogu maailm näeb sind justkui oleksid sinu interneti jalajäljed pärit sellelt maalt kuhu tunnel tehti (nt holland). Isegi sinu kohalik ISP (internetiteenusepakkuja) näeb ainult seda, et sa tegid tunneli kuhugi lääne serverisse ja punkt. Sigadusi ära tee, muidu suudetakse sind ikka mingi nipiga välja otsida. Aga enamjaolt peaks see olema üsna turvaline viis oma jälgede peitmiseks. On ka tasuta võimalusi, aga need on reeglina liiga aeglased, et sellega vaeva näha. Mina kasutan seda ühendust: "http://www.ibvpn.com/billing/aff.php?aff=927" Edu!
 
Fucs 06. august 2013, kl 18.01
Mozilla Firefoxis ei ole "Lemmikuid".

On Järjehoidjad > Järjehoidja riba > Enim külastatud
ja on Ajalugu.

Ajaloo saab tühjendada: Ajalugu > Kustuta hiljutine ajalugu > määrad "Ajavahemiku" ja soovi korral ka "Sätted" ning > Kustuta.

Kõik viimati külastatud lehed lähevad "Enim külastatud" lehtede alla ja kui mõnda lehte külastad korduvalt, siis tõused see esile. Nende lehtede minemist "Enim külastatud" kaustamenüüsse ei saa keelata ja selle vältimiseks tuleb kustutada "Enim külastatud" kaust menüüst.
Enim külastatud kaustast saad lahti sellel paremklikkides ja valides "Kustuta" (Järjehoidjad > Järjehoidja riba > Paremklikk "Enim külastatud" > Kustuta.

Tagasi saab selle kirjutades aadressiribale about:config > Enter > otsinguaknasse kirjutad

browser.places.smartBookmarksVersion

ette tulnud samanimelisel real teed kaks klikki, ning paned avanenud "väärtuste sisestamise aknas" aknas väärtuseks 4 asemel 0

______
►Tegelikult ei tea ma midagi.
Fucs™
 
Margus 15. august 2013, kl 17.06
Google Chrome'il on ingonito mode (tuntud paljudele ka kui porn mode). Ctrl+Shift+n avab uue lehe, ning sellest ei salvestada.
 
see 15. august 2013, kl 18.09
Marguse nõuanne toimib ka Operas, tänan, ei teadnudki enne:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!