Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Windows 8
 
Küsin 15. september 2013, kl 23.17
Mul on Windows XP ja ma ei saa täpselt aru, mis õieti muutub, kui 8-le üle lähen. Lugesin siit ja seal, aga jutt suht pinnapealne. Kas suur osa installitud (noh näiteks pilditöötluse, muusikategemise jms) programmidest lakkavad siis töötamast? Kas endised doc.failid jms jäävad alles ja avanevad W8 versioonis? Sorry, ma ei kujuta seda hästi ette. Täiesti võõras teema mu jaoks.
 
NikumuKidze 16. september 2013, kl 06.43
uut arvutit vaja
 
Tônis. 16. september 2013, kl 14.23
Esiteks tee kindlaks, kas su vokk üldse W8 välja veab. Teiseks, juhul kui veab, siis tuleb teha puhas install st vana ketas formatitakse üle ja alles siis saab W8 peale panna. Kolmandaks, ühtki faili alles ei jää, kõik vajalik tuleb salvestada mujale.
Edu.
 
külastaja 16. september 2013, kl 17.35
http://landfield.pri.ee/Windows-8/Windows_8.html#install
 
l33t h4x0r 23. september 2013, kl 06.34
Kui kõik toimib siis niisama pole mõtet 8'le üle minna - on tavakasutajale algul keeruline eriti start nupu puudumine jne. Iseasi veel siis kui ostad uue läppari millele see peal. Samas äsja mul oli tuttav kes ostis uue läpaka kus 8 peal ja lasi mul 7'me peale panna kuna ütles, et tl endal närvid läbi ja lapsed tal samuti ei mõista 8'ga idagi peale hakata jne.

Ehk siis kui praegune töötab (ja miks ta ei peakski) siis las see 8 olla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!