Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Piltide tõmbamine
 
ly 29. oktoober 2013, kl 19.29
Ei kujuta ette milles probleem on. Alles paar päeva tagasi sai pilte tõmmatud ja kõik oli ok. Nüüd tuleb pilte tõmmates järgmine kiri ette: Midagi läks valesti ja kausta ei saanud luua.(fotoka pildid on muidu nagu arvutis näha küll, lihtsalt ei salvesta) Uus arvuti on ka, ei tea kust probleemile lahendust otsida...
 
Fucs 30. oktoober 2013, kl 11.40
Pilte tõmmatud siis kustkohast ja mismoodi? Otse fotokast ja läbi USB kaabli ilma mingeid spetsiaalseid aplikatsioone/programme kasutamata?

Oma fotoka mälule ja piltidele lähened sa läbi arvuti mismoodi?
Fotoka ühendades kuvab7avab automaatselt midagi?
Fotoka ühendades tekib Minu arvuti alla lisaketas (irdketas) ja klikid sealt selle lahti?
 
ly 30. oktoober 2013, kl 17.56
Proovisin mälukaardiga ja ka usb-ga.Arvuti on uus, sellepärast hädas olengi. Fotokas on installitud. Esimesed pildid tõmbas ilusti ära, aga jah, nüüd viskab teksti, et midagi läks valesti. Mis see MIDAGI tähendab...lai mõiste ju.Fotoka ühendades kuvab need pildid, mis tõmbamiseks mõeldud,aga see on ka kõik.
 
Fucs 30. oktoober 2013, kl 18.39
Jummelküll!

Ühendad USB juhtmega fotoka arvutile taha ja kukub ise kohe kopeerima pilte vai??
No sul ikka ilmselt seal mingi X automaagiline värk müttab ringi mööda fotokat ja arvutit :))

Kuna sa ei tulnud selle asjanduse peale, et meile öelda oma kaamera mudel ja mark (oleks olnud asi lihtne ja lühike praegu), siis:

Osadel fotokatel on kaasas spetstarkvara (Canon hiilgab eriti sellega), millega siis pilte arvutisse saab. Need julkarad ongi sellised, et peaksid nagu automaatselt tekitama arvutisse muudkui uusi kaustu (nt. kuupäevadega) ja siis fixib tema omast arust pädevalt ära, millised pildid juba on arvutis ja millised on uued ja siis see julkar hakkab tema arust uusi pilte arvutisse kopeerima. No mina väldiks selliseid julkarprogramme kui vähegi võimalik. Need võivad igasugu käkki kokku keerata ilma, et kasutaja sekkuda saaks enne, kui on hilja.

Osadel kaameratel on olemas menüü (mis tuleb ette pärast fotoka arvutiga ühendamist), kust saab valida, kas kasutada kaamerat selle julkarprogrammiga või eraldi irdkettana või USB kaamerana või jne. Kui on selline menüü, tuleks julkarprogrammi asemel valida kas irdketta võimalus või USB kaamera võimalus või mis nimega tema seal sellel konkreetsel kaameral olla kõik võib. Siis sa näed oma kaamerat Minu arvuti (My Computer) lahti klõpsates mingi kõvaketta tähena (D: E: F: vms) ja sa saad sellel klikkides minna oma kaamera mällu või mälukaardile ja kopeerida sealt arvutisse mida tahad.

Teine võimalus on kasutada mälukaardi lugejat ja võtta mälukaart fotokast välja ning panna see mälukaardi lugejasse. Siis saad samuti otse kaardilt arvutisse tõmmata mida tahad.

Kui sa aga endiselt tahad oma asju ajada selle julkarprogrammiga, siis kui see hakkab imetrikke sul tegema, tuleb tema uninstallida ja uuesti installida (plaadilt mis fotokaga on kaasas). Kui teaks mis kaamera ja mis julkarprogrammiga tegemist, oskaks võibolla täpsemini juhendada, mida selle julkarprogrammi menüüdes tuleks üle vaadata ja kuidas seadistada.

Kui julkarprogramm villast ei viska ja endiselt ei saa pilte temaga automaagiliselt kopeerida, ning tuleb teade, et ei saa luua kausta, siis kas:

1. on kõvaketas kuhu kopeerida tahetakse silmini täis
2. pole sellist ülemkausta (enam) arvutis, mis on julkarprogrammis määratud "Default" ülemkaustaks kopeerimisel (kaust kuhu julkar tekitab uusi kaustu)
3. see "Default" kaust asub mõne teise kasutaja konto all ja sul pole juurdepääsu õiguseid sellele (oled arvutis mõne X kontoga sees - admin kontod ja õigused vs tavakasutajad jms jura)
4. puudub korralik (nt. on katkendlik) ühendus ja ühenduvus kaamera ning arvuti vahel (kaablid, USB pistikud/pesad, micro USB jms pistikud/pesad jne)
 
ly 08. november 2013, kl 15.53
No ma seletan siis puust ja punaseks:) Ühendan arvuti usb kaabliga. Ilmub kiri et 2 faili imporditakse kausta Canon Powershot. Vajutades impordi, tuleb teade, et: Midagi läks valesti ja kausta ei saanud luua.Mingit salvestamise valikut mulle ette ei tule. Sellepärast ma nõu küsingi, et uus arvuti ja Win8 ka veel... Vana arvutiga oli jah lihtne, ise pidi kausta valima kuhu salvestada jne. Nüüd leidsin suure otsimise peale, et 2 pilti, mida täna üritasin salvestada, on olemas mingis kaustas F. Tahtsin neid kahte pilti siis edasi saata ei võta ta seda kausta üldse lahti. No ausalt, ma oleks nagu viimane loll maamuna peal, aga minu mõistus on otsas, võtke heaks või pange pahaks:)
 
Fucs 08. november 2013, kl 16.25
Võtame heaks ma arvan parem.

Fucs 30. oktoober 2013, kl 18.39 kirjutas:
---------------------------------------------------
>Jummelküll!
>
>Kuna sa ei tulnud selle asjanduse peale, et meile
>öelda oma kaamera mudel ja mark (oleks olnud asi
>lihtne ja lühike praegu), siis....

...ja jätkame sealt, kus pooleli jäime nüüd:
JA KUNA sa IKKA ei tule selle peale, et öelda oma Canoni kaamera mark ja mudel, siis ma ei viitsi küll kõikide võimalike Canoni tarkvarade kohta otsima ja siia manuaale trükkima hakata praegu.

Seda, et sul on nagu ma aimasingi Canon kaamera, millega kaasas oli ilmselt mingi programm eksole?
Vat seda programmi tuleks näppida või maha lasta ja uuesti peale installida praegu esialgu.

Kaamera mudel ja mark ????????
Ja kas oli kaasas tarkvara selle kaameraga? Kui jah, siis milline?

Tänan ette sisuka vastuse eest.
 
ly 08. november 2013, kl 17.14
Canon Power Sot A490. Ostetud paar aastat tagasi ja no tol ajal oli ainult XP,ILMSELGE JU, ET EI TOETA WINDOWS 8-T. Panen plaadi sisse, absoluutset ei reageerigi.
 
Fucs 08. november 2013, kl 17.43
Noh nägid sa. hakkamegi juba kusagile jõudma :)

Lähed siia:

http://www.usa.canon.com/cusa/support/consumer...

Sisestad oma kaamera mudeli ja margi lahtrisse "Enter You model name" pressid GO, edasi paned vajadusel õige opsysteemi Windows 8 64bit (ma eeldan, et sul on 64bit) ja saad tõmmata omale Imagebrowseri millega peaks saama pilte kaamera ja arvuti vahel liigutada WIN 8 all.

Siia pead jõudma sa oma asjaga:

https://www.upload.ee/image/3693307/Canon...

Klikid sellel real siis.
Edasi paned pika litsentsitingimuste all I Agree ja laed alla selle julkara ning siis installid ära.


P.S. Ma ei tea sellest üüber WIN 8-ast muffigi eriti, et miks tema ise seal toimetab, kui canoni taha ühendad. VBL on üüberwindowsil sisse ehitatud mõni jube pädev automaagiline piltide kopeerimise aplikatsioon, millega seda WIN 8 inimesed peaksid default nagu tegema.

Mingi X video on kah, aga ma kardan küll, et Canoni kaameratega see asi ei toimi mitte.

 
Fucs 08. november 2013, kl 17.48
Ahjaa. Et kui sa saad abi hoopis sellest videost, siis pole mõtet omale seda canoni julkarat sikutada ja installida. Mida vähem igasugu lisatarkvara, eriti mittevajalikku, seda parem.
 
ly 08. november 2013, kl 23.13
Vaatasin videot ja ongi juba jokk. Algus on paljulubav, samasugune hääl ja puha:)Ainult et videos tuli midagi muud ekraanile kui mul... Eks ma üritan seda teist varianti mida pakkusid. Seniks aitäh, et viitsisid vastata üldse.
 
ly 09. november 2013, kl 00.11
No proovi ise oma õpetuse järgi......Mul ei käi küll asjad niimoodi. Arvata on, et ma siin targemaks ei saa . Sorry, et tülitasin.
 
:) 09. november 2013, kl 02.28
Mina saan oma pildid W8-sse kätte äärmiselt arhailisel meetodil.
Ühendan kaamera, võtan taskbarilt lahti Libraries, seal vasakul menüüs Homegroupi alla ilmub kaamera nimetus. Või siis Computeri alla. Millegipärast üks mu kaameratest ilmub sinna, teised Homegroupi alla.
Avan kaamera folderi, mis sisaldab pilte, aktiveerin pildid, mida tahan arvutisse laadida ja lihtsalt kopin folderisse, mille enne nende jaoks ise lõin, kasvõi deskdopile. Ja kui tahan, siis kustutan kaamerast pildid täitsa tavalise delete käsuga.
Kõik mu kaamerad annavad oma pildid niimoodi kätte.
 
V 09. november 2013, kl 10.48
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-desktop/i-cant-import-photos-from-my-camera-on-to-windows/b8df8c87-0391-4401-b5f6-48cdec571b5a
 
Fucs 09. november 2013, kl 11.39
ly Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No proovi ise oma õpetuse järgi......Mul ei käi kü
> ll asjad niimoodi. Arvata on, et ma siin targemaks
> ei saa . Sorry, et tülitasin.


Missugused asjad ei käi niimoodi? Ei saa seda kaamera graafikaliidest Canoni lehelt alla laetud? Proovisin:



Aga kui tahad möllata selle WIN8 enda imeliste instrumentidega, siis pead ära ootama WIN8 spetsialistid, kes kindlasti teavad, mismoodi WIN8 all neid asju konkreetselt sinu Canoni mudeliga saab seadistada. Mina ei tea.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!