Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
mure seoses mälupulga, failide ja otseteedega
 
palun abi 29. november 2013, kl 17.42
Täna mul uus probleem.. Kasutan mälupulka, mul seal mitu pdf ja wordi doc-i peal, aga nüüd on nende failide asemele tekkinud 2kB-sed otseteed, mis mulle ei meeldi. Ja kui tahan mõne faili ja otsetee lõplikult ära kustutada, siis tekib ta iseenesest mõned sekundid hiljem uuesti. Närvi ajab :( Palun, kas keegi oskab aidata??

Vist on nii, et need otseteed tekivad uuesti sellepärast, et ma faili ennast ei saagi jäädavalt kustutada, ainult selle otsetee failile aga kuidas ma siis saan nendest krdi otseteedest lahti? Töölaual olevate failidega on samas kõik korras.

Windows 7 Professional on mul.
 
olavsu1 29. november 2013, kl 22.55
küsimus selline mida ja kuidas sa mälupulgale asetad?

asetadki ainult otseteid?
 
palun abi 30. november 2013, kl 18.04
Mul olid mälupulgal (kahel tegelikult) tavalisel kujul failid, kuni need kõik täiesti üleöö muutusid otseteedeks, iseenesest, ma ei muutnud midagi seadistustes vm.

Vbl on oluline veel see, et mälupulka saan ilusti kasutada ka teises arvutis. Samas failide asukohaks näitab "cmd (C:\Windows\system32)". Avan faili asukoha, tuleb ette cmd.exe käsuviip (võin terminiga eksida). Kas võin proovida sinna "DEL" kirjutada? Kui tahan konkreetse faili lõplikult kustutada või otseteest lahti saada.

Ja panin sätetesse, et kuvaks ka peitfailid aga näitab endiselt nagu mälupulgal oleks ainult otseteed.

Ikkagi ma ei saa aru, miks need otseteed tekkisid ja kuidas neist lahti saada. Kolmandat mälupulka ei julge hetkel oma arvutis üldse kasutada, et sellega sama jama ei juhtuks :(
 
hobune kryptib 30. november 2013, kl 18.28
raha küsimise akent ei viska ette?
 
palun abi 30. november 2013, kl 18.41
Ei viska. S.t, et võib mingi viirus olla?
 
olavsu1 30. november 2013, kl 21.01
 
V 01. detsember 2013, kl 13.59
http://en.kioskea.net/faq/8734-files-on-flash-drive-changed-to-shortcuts
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!