Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Kuidas Ebayst asju otsida???
 
Piirideta šoppaja 27. märts 2014, kl 18.33
Vabandust, kui ma vales foorumis olen, aga mujale kategooriasse ka nagu ei oska küsimust liigitada...
Kas liigub siin mõni ebay spets, kes oskaks mulle seletada, mismoodi seal otsingutulemusi geograafilisest asukohast lähtuvalt kuvatakse?
Tegin hiljuti endale konto ja imekombel on isegi õnnestunud juba 2 asja edukalt maha ärida, mõtlesin siis nüüd, et vaataks ka, mis kraami müüa pakutakse.
Kuna ma paiknen praegu koos oma arvuti ja aadressi ja pangakontoga Saksamaal, siis kontot tehes muutus ka ebay mul automaatselt saksa keelseks. Isegi aadressiribale ilmus ebay.de. Oma 2 müüdud asja panin ka üles saksa keeles ja ostjad olid ka Saksamaalt.
Aga siis hakkasin mõtlema, et inimesed kogu aeg kekkavad kuidas nad igasugu Hiina ja USA poodidest kaupa tellivad ja hakkasin mõtlema, et kuidas nad need ebays üles leiavad. Mina küll ei leia. Kui ma panen saksa ebay otsingusse nt inglise keeles white shoes, ei tule peaaegu üldse vastuseid. Kui panen weisse schue, tulevad ikka ainult Saksamaa ja Austria kingamüüjad. Nuputasin siis, et login ebay.com-is inglise keeles sisse. Sisse saan, konto on siis ka inglise keelne ja white shoes toob massiliselt nt USA kingamüüjaid lagedale, aga ise ma mõnda asja samal ajal kontol teha ei saa. Nt müügiks ühte toodet üles laadida ei õnnestunud. U nii, et kuna ma asun Saksamaal, siis inglise keeles sisse logides on mul nagu mingi piiratud funktsioonidega konto või ma ei saa aru.
Üldse, tundub, et suuremates maades on ebay vastavas riigikeeles ja seda ei anna oma kontol muuta eriti. Kusagil otsingus saab ära muuta, et otsiks asju, mille müüja asukoht on ükskõik kus maailmas. Valisin selle ära, aga midagi ei muutu eriti, pmst saan ma kuulutusi ainult saksa keeles või kui .com-iga sisse login, siis inglise keeles, aga konto ise on siis teistsugune ja osad funktsioonid on puudu. Ok, vahel on nt mõni Hollandi müüja sisestanud saksa keelse kuulutuse, see tuleb ka. Aga miks teistes keeltes otsing ei tööta?
Eestlased, ma kujutan ette, müüvad ka ebays asju? Proovisin huvi pärast lüüa otsingusse "kingad". Ebay.de tulemus oli null kinga.
Ja siis ma hakkasin kohe mõtlema, et kuidas see käib. Ok, Eesti on väike, äkki tõesti keegi kingi ei müügi. Aga äkki mõni sakslane tahab nt Prantsusmaalt kingi tellida? Või Venemaalt? Kuidas ta selles keeles kuulutused üles leiab? Ja kuidas need imelised hiina hilbud üles leida, mida tibid endale tellivad?
Ma kohe tahaks teada nüüd, millin Eestis see ebay välja näeb ja kas ma olen mingi purulollakas, et ma ei leia üles, kuidas välismaal asuvaid pakkumisi näha? Miks ma ainult saksa kingi näen? Tahan äkki Eestist endale viisud tellida, kuidas saab???
 
ebayer 900 feedback 27. märts 2014, kl 19.06
kui tahad otsida saksamaalt, paned www.ebay.de. kui tahad otsida usast, kus müüvad ka hiinlased jne, paned ebay. com. kui tahad müüa inglismaal, trükid ebay.co.uk. kasutajanimed on sul kõigis samad.
müües müüd vastava maa ebays, kuid lisavõimalusena saad valida intearnatsionaalse müümise, siis näitab sind ka usa ebays
 
khm 27. märts 2014, kl 20.50
lähed ebay.com, valid advanced search ja sealt riigi, kust soovid otsida või siis worldwide. eelmise kommentaatori tobedust võid ignoreerida.
tepere 17. november 2020, kl 09.34
Ebay klientide ülevaateid - http://hespac.com/ebay.htm Väga hea odav kaup ja olen väga rahul teenustega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!