Arvutiabi
miks ma "päris" youtube'i ei saa?
hilarious 12. november 2014, kl 22.47 |
Ehk siis, tahvelarvutiga. Omg ma vihkan neid n.o. mobiili variante. Ma ei pea end väga rumalaks, kuid see käib üle mõistuse. Tahan youtubeis panna laulu ja samal ajal lugeda näiteks novaatorit, kuid mida pole, on muusika, ta lülitab kohe end kinni. Olen mina loll või? Keegi targem aitab leida lahenduse?
pähh 12. november 2014, kl 22.58 |
hilarious 12. november 2014, kl 23.19 |
Mõhk Metsavana 13. november 2014, kl 00.19 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 475 |
Tean mida tunned. sul pole valikut. need mobiilplatvormid ongi loodud selleks, et sind jälitada ja tohutus koguses sinu asukohaga seotud reklaami surada. ma ei käi üldse youtube videoid vaatams mobiiliga.
Seadme rootimisega saab natukesegi reklaamspämmi hulga vähendada. kuid see ei meeldi seadme tootjatele.
Võid ju küll minna videoid vaatama tavalise brauseriga, sedasi kaotad kvaliteedis.
Hangi tahvli aesmel mõni õhuke läppar. Macbook AIR, Asus eeePC
Seadme rootimisega saab natukesegi reklaamspämmi hulga vähendada. kuid see ei meeldi seadme tootjatele.
Võid ju küll minna videoid vaatama tavalise brauseriga, sedasi kaotad kvaliteedis.
Hangi tahvli aesmel mõni õhuke läppar. Macbook AIR, Asus eeePC
patsiga poiss 13. november 2014, kl 01.12 |
Mõhk Metsavana 13. november 2014, kl 11.38 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 475 |
hilarious 14. november 2014, kl 12.37 |
Mõhk Metsavana 14. november 2014, kl 13.33 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 475 |
Lisa postitus