Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
mobiili abil wifi tekitamine
 
mõtiskleja 15. november 2014, kl 17.25
Meenub, et kunagi kusagilt lugesin, et mobiili abil on võimalik tekitada wifi võrk ja siis seal surfates ei pidavat maksma midagi, kas ma olen asjast õieti aru saanud? Kuidas seda võimalik teha oleks?
 
Popi 15. november 2014, kl 17.44
See suur et..selleks peab sul mobiilis olema esiteks internet, mille eest sina või su vanemad maksavad. Selle telefoni seadete all saad valida wifi võrgu loomise ja teised inimesed, kes siis sinu loodud võrku logivad, saavad jaa seda tasuta kasutada.

Samuti on võmalik nt telefon ühendada arvutiga bluetoothi abil ja niimoodi arvutile netti sheerida.
 
M. 15. november 2014, kl 19.49
Selle asja nimi on "hotspot" või siis eesti keeles "kuumkoht". Vaata, kas leiad telefoni seadestest midagi sellist üles. Aga jah, nagu Popi juba ütles, siis lihtsalt arvuti saab läbi telefoni interneti kasutada, aga maksad selle eest ikka vastavalt oma mobiilipaketile.
 
mõtiskleja 15. november 2014, kl 20.00
nu vott vott, seda tahtsingi teada et kas siis saab seda kuidagi tasuta kasutada või ei aga ilmselt siiski mitte kui ma pean vastavalt paketile maksma... jama krt, tahaks ikka kõike tasuta ju, onju.
 
galita 15. november 2014, kl 21.05
Tasuta wifi levialades saab nutitelefonidega tasuta netis surfata, aga enne pead need kohad välja otsima. Google on abiks.
 
mõtiskleja 15. november 2014, kl 21.29
Kaugeltki igalpool ei ole seda leviala olemas, tahakski seal kus seda ei ole.
 
teadja 21. november 2014, kl 16.22
tasuta ei ole midagi siin maailmas. kui tahad tasuta, siis varasta lähedalolija wifi tunnused ja siis võid seda nii läppari, tableti või nutika kaudu jagada. ja see lähedalolija ei tohi haisu ninna saada, sest siis on lips läbi.
 
galita 21. november 2014, kl 16.58
youtube video:tasuta internet.
https://www.youtube.com/watch?v=ZSJR659xRzQ

Ei taha hästi uskuda, et see tõele vastab, aga kes kasutab SIM kaardiga netipulka, see saab ise järele proovida.
 
bob 21. november 2014, kl 17.19
no see on mingi "kilobaitõ-huijaitõ", nagu poiss ise ütles. arvan, et see on konkreetse netipulga viga - kindlasti ei toimi kõigiga, samuti ei tasu nutikaga proovida.
 
blondu 21. november 2014, kl 17.22
tasuta netti ei ole olemas, nagu ei ole olemas ka tasuta sexi
mingi loll alati maksab!
 
galita 21. november 2014, kl 18.44
Elisa on Mint pakettide hinnad üles löönud:
https://www.elisa.ee/et/Eraklient/mint...

Vaevalt nad selliste hindadega omale uusi netikasutajaid enam saavad. Loodetavasti jääb endistele klientidele ikka endine hinnakiri kehtima, muidu on tegemist räige pettusega Elisa poolt. Hea, et ise selle s_ta sisse ei astunud-enne seda hinnatõusu helistati peaaegu iga nädal ja püüti kliendiks meelitada.
 
kapten trumm 21. november 2014, kl 22.00
elisa on tuntud oma nihverdamisega; kunagi olin klient, läksin Soome tööle, tegin neile häid arveid terve aasta; siis läksin Eestis olles nende esindusse ja ütlesin, et nüüd on lõpp, sest elan Soomes; kukkusid kisama, et leping on 2. aasta peale, saatsin pikalt; siis üritas üks Soome inkasso mõne aasta pärast asja soojendada, saatsin need ka pikalt ja pärisin tõestust, lisaks ähvardasin ise arve saata minu aja raiskamise eest; sellega elisa-mina suhe oligi lõppenud.
-TnT- 22. november 2014, kl 02.03
Loe ja õpi.

http://forte.delfi.ee/news/tarkvara/kuidas-mobii...

■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■_

Tik´n Tak...
 
bob 22. november 2014, kl 12.06
See ei ole tasuta, tetramine siis...
 
mõtiskleja 23. november 2014, kl 14.48
just, see ei ole tasuta, milleks seda siia panna? Ja seda eespool pakutud (videos) varianti proovisin ka igatepidi kuid mina seda pulka tööle ei saanud...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!