Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Linuxi teenindus
Mõhk Metsavana 22. jaanuar 2015, kl 15.40
Galita võiks uurida mis raha eest avid protools freebsd peale kolib.
 
galita 22. jaanuar 2015, kl 16.15
Ma ei kasuta FreeBSD ega ei miksi muusikat. Muusika miksimiseks on spetsiaalsed distrod loodud, vaata nende hulgast. FreeBSD on serverite jaoks. Windows on üks ja ainus, ainult versioonid vahelduvad, kuid Linuxi ja üldse kogu UNIX* maailmas on sadasid süsteemisid ning mis mõttega on hakata kogu süsteemi ise ringi seadistama, õigem on leida süsteem kus kõik vajalik olemas. Ja üldse, kui palju neid arvutikasutajaid on, kes oma koduarvutis proffi tasemel muusikat lindistavad või miksivad?
Mõhk Metsavana 22. jaanuar 2015, kl 16.33
elukauge jutt.

selliseid süsteeme, kus kõik vajalik on olemas, on bsd kõrval vaid üks ja see ei ole windows.
 
galita 22. jaanuar 2015, kl 18.16
Mõhk, mis on su lemmiksüsteem kus kõik vajalik olemas?
Mõhk Metsavana 23. jaanuar 2015, kl 00.03
Hackintoch. see muutub seda populaarsemaks mida rohkem laseb apple välja riisvaralisi lollusi.

midagi uut, tahab keegi proovida: http://openindiana.org/
 
galita 23. jaanuar 2015, kl 12.17
See oli libateema ja tegeliku abivajajat ei olnud olemas. Teemaalgatajal ei olnud mingit Estobuntut arvutis, teemaalgataja näol oli tegemist lihtsalt ühe Windowsi kasutajaga kes mingil seletamatul põhjusel püüab jätta mulje nagu käiks Linuxi kasutamine tavalisele arvutikasutajale üle jõu. Miks see inimene nii käitub, teab ainult tema ise. Võib-olla on põhjuseks kadedus-mina maksin Windowsi eest ja maksku teised ka. Aga võib-olla on hoopis tegemist Microsofti esinduse töötajaga, kui sellist asja veel üldse Eestis eksisteerib.
Kuid sellised libateemad tuletavad arvutikasutajatele pidevalt meelde, et tasulisele Windowsile on alternatiiviks tasuta Linux, millega saab netis surfata, meilida, digiallkirjastada dokumente, vaadata videosid, skypida....Lisaks jääb ära viirustõrjega jändamine ning pidev pahavara otsimine arvutist.
 
to galita 23. jaanuar 2015, kl 12.31
kuni inimene on windowsiga rahul, pole tal ühtki põhjust linuxile üle kolida. ja pole need linuxid nii viirusekindlad ka midagi, lihtsalt keegi ei vaevu nii väikestele sihtgruppidele mingeid viiruseid kirjutama. aga seda juttu, et teema on liba, olen ma sinu suust juba korduvalt kuulnud. paranoia on tõsine haigus, sellega tuleks tegelda juba enne, kui hakkad nägema lillasid elevante üherattalisel jalgrattal... :D
 
galita 23. jaanuar 2015, kl 13.08
Kui tegemist ei olnud libateemaga, kas siis teemaalgataja näol oli tegemist inimesega, kel puudus lugemisoskus??
Millegi pärast ei osanud teemaalgataja kirjeldada mitte ühtegi Estobuntu graafilist akent ega ka panna kirja terminalis olevat teksti. Ma arvan siiski, et lugemisoskus olid, kuid puudus Estobuntu. Ja siis hakatakse foorumist otsima Linuxiga tegelevat arvutiteenindust nagu eksisteeriks Linuxitele eraldi teenindus:-)
Foorumi kaudu ei saa mitte kedagi sundida kasutama ei Linuxit ega Windowsi ja see pärast küsin uuesti, millest selline mure kui Linuxist kirjutatakse???
Ehk annaksid nüüd ka mõne adekvaatse selgituse, miks sind Linuxi teema nii hullult häirib?? Kas ei oleks lihtsam jätta teema lugemata?
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.