Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
PDF faili konvertimine Wordi faili tasuta?
 
mina 01. juuni 2015, kl 15.43
Tere spetsid!
Oleks vaja konvertida .pdf dokument Wordi (näiteks .doc lõpuga Wordi tekstifaili)
Kuidas saaks seda teha tasuta?
Kas teate mingeid tasuta programme mis seda teeks? Netis kolades on näha et selliseid programme on kümneid ja seepärast sooviksin siit saada infot kelleltki kes on ise mõnda sellist programmi proovinud ja teab seda soovitada. Hoiaksin kokku enda aega selle pealt. Mõistagi otsin ja loen ise netist edasi samal ajal, mitte ei jää ootama kuni siia vastus postitatakse.

Arvutis (win8.1) on kasutusel Adobe Acrobat Reader DC (kui see info vajalik peaks olema). Proovisin sellega konvertida (seal on valikus olemas "Convert pdf to word") kuid enne jätkamist pidin looma konto Adobe.com keskkonnas ja lõpuks suunas tasulise tarkvara allalaadimise lehele.
 
Sid 01. juuni 2015, kl 16.39
Libre Office loeb ka .pdf faile sisse ja siis saad salvestada seal ka .doc failina. Tekstiväljad võivad küll olla natuke erinevad originaalist, aga äldiselt kasutatav.
 
Sid 01. juuni 2015, kl 16.47
Võib-olla natuke vara hõiskasin, tekstifailina ei lase siiski salvestada (ise salvestasin alati .pdf-ks tagasi), aga teksti laseb valida ja seega võid teksti välja kopida ja puhtasse tekstidokumenti salvestada. Seda kõike muidugi juhul, kui tekst ei ole pildina pdf-ks salvestatud.
 
pdf. 01. juuni 2015, kl 17.38
http://lmgtfy.com/?q=pdf+to+word
 
n2 01. juuni 2015, kl 17.43
Just hiljuti kastutasin http://www.onlineocr.net/

Leidsin guugeldades -otsingusse: PDF To Word Converter Free, seepärast ei tea, kas just parim on.
 
mina 01. juuni 2015, kl 20.28
Praeguseks sain enda pdf dokist vajaliku teksti (osade kaupa) kopeerida Open Office tekstidokumenti kui kasutasin klaviatuurikäske ctrl+c ja ctrl+v
Kuid millegipärast kuvas alati mingit veateadet siis, kui püüdsin sel viisil pdf dokist mõnda pikemat tekstiosa kopeerida.

Hiirekäsklusega sai samuti mingit osa kopeerida, kuid selle wordi kleepimisel ei olnud hiire paremklõpsu rippmenüüs käsku "Paste".

Minu jaoks tundmatu ala.

Netist leidsin muuhulgas juhiseid kus laeti .pdf dokument üles enda google drive pilve ja seejärel see konverditi seal .doc failiks ja laeti see seejärel alla. Ise ma seda ei proovinud, kuna tagasiside sellele meetodile oli selline et seda .doc allalaetud tekstifaili ei saanud enam arvutis tekstitöötlusprogrammiga redigeerida kuna see oli mingis pildiformaadis (ehk siis vist sama asi kui mõnda teksti fotografeerida)

Sain oma asjad kuidagi tehtud. Siiski kui keegi on ise kasutanud mõnda sellist vabavaralist konverterit mis kiirelt ja lihtsalt teeks .pdf failist .doc faili, siis info selle kohta on oodatud. Parem kui oleks programm, mitte online teenus.

Postitaja pdf. kl 17:38, aitäh. Nagu ma ise poleks tulnud selle peale, et sisestada google otsingusse "pdf to word"
 
n2 02. juuni 2015, kl 08.03
mina Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Postitaja pdf. kl 17:38
> Nagu ma ise poleks tulnud selle peale, et
> sisestada google otsingusse "pdf to word"

Ma olen see 'Postitaja pdf. kl 17:38'
Ma selles ei kahtlegi, et tead, mis Google on.

Ma vastasin muuseas täiesti konkreetselt sinu küsimusele, panin sulle selle lingi, mida ISE just kasutasin ja lisasin, et ISE leidsin selle guugeldades ja võib ka asjalikemaid olla.

Seal pole midagi keerulist. Select file - valid oma arvutist selle, mida tahad konvertida, edasi keele ja variantnt Word on juba olemas -> convert!
 
pdf. 02. juuni 2015, kl 17.41
to n2

Sina ei saa olla pdf. kui seda olen mina.
 
bob 03. juuni 2015, kl 13.17
kõige lihtsam on kasutada ms Office pilve:
https://office.live.com/start/default.aspx
teadmatu 03. juuni 2015, kl 14.56
Kunagi väga ammu kasutasin selleks järgnevat programmi
http://en.wikipedia.org/wiki/Sumatra_PDF
ei ole viimase versiooni võimalustega kursis aga tasub proovida, täiesti tasuta ja väike proge.
 
Fucs 04. juuni 2015, kl 21.36
Sellest siin mitmeid kordi pikalt laialt räägitud.

http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?67,105...
http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?67,130...

Kuna seal mõned lingid surnud tänaseks siis:

Täispakett
http://www.pdfill.com/download.html

See loob MS office toodetese (MS Word, Excel, Powerpoint jne) otse PDF-i konvertimise raadionupu/lingi ülesse töörisstaribale (ühe klikiga saad MS dokumendi PDF-iks).
Lisaks loob see virtuaalprinteri, millega saab n.ö "printida" (konvertida PDF-iks) midaiganes asja (WordPadi dokumente, pilte, veebilehti, tekstidokumente jne jne) mida sinu arvutiekraan kuvada suudab ja mida muidu tavalise printeriga paberile printida saab.

Väiksem pakett (sisaldub muidu ka juba täispaketis)
https://www.pdfill.com/pdf_tools_free.html

Järgi proovitud, lihtne, töökindel, ilma tiluliludeta, ressursisõbralik ja minul kasutusel juba palju aastaid ilma probleemideta.

______
►Tegelikult ei tea ma midagi.
Fucs™
 
Aga vastupidi, Fucs™? 05. juuni 2015, kl 20.24
_(ühe klikiga saad MS dokumendi PDF-iks)_

Siis küsimus oli: "Tere spetsid!
Oleks vaja konvertida .pdf dokument Wordi (näiteks .doc lõpuga Wordi tekstifaili)".
 
-Fucs 05. juuni 2015, kl 21.49
Jah. Sorry. Lugesin valesti teemataja mure.

PDF-i saab Word-iks või tekstikokumendiks ainult siis, kui see PDF on loodud tekstina, mitte image-na (pildina). Kõige lihtsam viis on vedada hiirega tekst PDF-is aktiivseks ja teha copy/paste Word-i või tekstifaili. Suuremate mahtude puhul + erinevate X nippidega kopeerimise eest kaitstud tekstide puhul võib kasutada seda

http://www.free-pdf-to-word-converter.com/downloads/pdf-to-word-converter.exe
 
mina 06. juuni 2015, kl 19.54
Kui siia teema tegin siis ei osanud ma pdf dokumendist teatud teksti lõike kopeerida ja need kleepida wordi dokuemndi teksti hulka. Tavalist, harjunud moodust kasutades (hiirenupuga .pdf dokumendi teksti märkimise ja kopipastena wordi doki sisse) ma hakkama ei saanud kuna viskas mingi errori teate koguaeg.
Hakkasin arvama et kogu pdf dokument tuleb enne konvertida wordile arusaadavaks. Sellepärast hakkasin neid konvertijaid otsima.

Praeguseks sain näiteks sellesama .pdf dokumendi kogu sisu kopeeritud ja kleebitud enda wordi dokumenti väga lihtsalt. Vaatasin läbi selle Youtube video https://www.youtube.com/watch?v=QEKtIoQq3JA
ja tegin nii nagu seal näidati, ehk siis pdf dokis> Edit > Select all > Copy ja Wordi dokis tühja välja kohal paremklõps ja Paste. Ja seda kleebitud teksti sai ka redigeerida.

Ma ei tea kas see moodus töötab absoluutselt kõikide .pdf dokumentide puhul sest mõned võivad olla miskitmoodi kopeerimiskindlateks muudetud.

Igatahes sain lõpuks jälle midagi uut teada. Aitäh abistajatele. Tore näha et Fucs ikka veel siia jäänud on. Olen sult saanud siit palju asjalikku ja usaldusväärset nõu aastate vältel, ole tubli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!