Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Soovitage head pealkuulamisseadet
 
huviline 03. juuli 2015, kl 21.04
Oleks vaja mingit sellist pealtkuulamisseadet või diktofoni mis aktiveeruks siis kui ruumis kostub mingi heli.
Ehk teab keegi soovitada midagi sellist mida ta ise on katsetanud ja teab et see töötab.

Ei tahaks neid GSM seadmeid, mis tihti tõrguvad nagu nt see: http://www.kuldnebors.ee/search/too-ja-koolitus/lastehoid-ja-koduabi/gsm-pealtkuulamisseade/search.mec?pob_post_id=8257392&pob_action=show_post&pob_cat_id=11015&pob_view_language_id=et
Räägitakse et need ei toimi ja on mingi hiina rämps.

Peale selle peaks see olema küllaltki tundliku helianduriga, sest kui panna see näiteks kodus kapi taha või sahtlipõhja siis võib heli seadmeni jõudes olla liiga nõrk ja seade ei aktiveeru.

Ja akud või patareid peaksid kestma piisavalt kaua, vähemalt 2-3 päeva. Ja mälumaht võiks ka olla piisav.

Võib ka olla mingi diktofon kuid üldiselt kipuvad need olema nõrga mikrofoniga ja salvestavad vaid siis kui heli kostub väga lähedalt. Mulle aga oleks vaja umbes 5-6m raadiuses kostuvast heliallikast puhast ja arusaadavat salvestist.

Ja maksta võiks see pulk kuskil 50-80 euri.

Ja mis peaasi, ärge visake siia nüüd huupi linke. Googeldada oskan ma ise ka. Vajan nõu ainult neilt kes on mõnda sellist seadeldist ka ise reaalselt proovinud ja on rahule jäänud.
Aitäh neile kes asjalikku nõu viitsivad jagada.
 
mhhh 03. juuli 2015, kl 21.17
sellise raha eest ei saa isegi diktofoni mitte.
 
App 03. juuli 2015, kl 21.25
Võib-olla sobib ka mõni mobiili app. Näiteks on olemas appe, mis salvestavad maha ainult selle hetke kui norskad öösel.
 
ahsoo 03. juuli 2015, kl 22.31
ja mis eesmärgil sa kavatsed nuhkida? hangi endale elu parem.
 
Ära ole loll külamees või naine 03. juuli 2015, kl 23.37
Seaduse järgi on selline tegevus karistatav!
 
AA 04. juuli 2015, kl 00.11
Sul ei ole õigust teise inimese privaatsust niimoodi rikkuda! Kui kahtlustad kedagi enda petmises või altvedamises, siis tuleb asjad teistmoodi lahendada - Istuda maha ja rääkida nagu täiskasvanud, oma asjad selgeks. Nt armusuhtes petmised lahenevad nii-või naa iseenesest. Kui kaaslane elabki nö topeltelu ja seda avaldada ei suvatse, siis olgu see tema enda asi. Niikaua, kui teil reaalselt omavahel klapib ja sina oled tema jaoks prioriteed, ei näe ma küll põhjust, miks kaaslane ei võiks endale lisaks miskit kergemat meelelahutust lubada. Kui asi juba tõsine, siis lähevad ilmselt iseenesest teie teed lahku ka ilma pealtkuulamiseta.
 
nõus eelmisega 04. juuli 2015, kl 04.52
Nii ei sobi teha ja loodetavasti käib see tõepoolest ka paragrahvi alla.
 
ja milleks üldse? 04. juuli 2015, kl 04.54
Keda ja mispärast sa üldse pealt kuulata tahad? Mida kahtlustad? Parem jäta see mõte.
 
seeet 04. juuli 2015, kl 08.33
Otsi spioonipoest, äkki leiad midagi.
 
galita 04. juuli 2015, kl 10.47
Omas kodus võib paigaldada kaameraid ja mikrofone nii palju kui süda soovib, aga kui juhtud kogemata salvestama naabreid, ehk siis enda territootiumist väljapool toimuvat, oled kurjategija.
Ei soovita samuti teise inimese järel nuhkida, see ei too mitte midagi head. Tavaliselt tuleb nuhkimine välja ja enamus inimesi ei andesta enda järel nuhkimist ning armastus/sõprus on nagunii peale vahelejäämist läbi.
 
ab 04. juuli 2015, kl 12.01
Viimane kommenteerija räägib õigust. Jah, oma kodus võid tõesti teha mida tahad, aga mitte mujal. See on tegu, mis on andestamatu. Rääkige asjad selgeks, pärast on liiga hilja.
 
huviline 04. juuli 2015, kl 16.29
Ei kavatsegi naabrite järel nuhkida. Tean et see on karistatav. Alles eile kui googeldasin siis leidsin mitu artiklit sellise tegevuse kohta. Karistusseaduse täpset paragrahvi ei mäleta kuid see oli midagi eraviisilise salajase pealkuulamise kohta.
Ega mul polegi tarvis kellegi teise salajutte pealt kuulata. Tahan teada mida minu kohta räägitakse minu selja taga. Parem on teada, kui et teadmatuses olla eksole. See on kaitse. Ise ma teiste asjadesse oma nina ei topi ja kellegile halba ei soovi.
Olen juba piisavalt teadlik neist vidinatest. Googles on infot küll ja veel. Ainult et ei tea ju, kuidas need töötavad. Kui efektiivselt siis. Kõik kiidavad oma seadmeid ja lisavad toote kirjeldusse hulga ilusaid numbreid. GSM pealkuulamisseadme kohta kirjutatakse et see aktiveerub ise heli peale kui heli on üle 45dB (vist oli). Aga kui vali heli kostub 45dB-ga? Kui see on tavalise inimkõne valjus, siis kas kas kapi taha või sahtlipõhja kostub samuti 45dB? Ilmselt mitte. Sama lugu on diktofonidega. See peaks olema kuradima tundliku sensoriga.
Seega oleks tarvis kelleltki nõu, kes on seda juba kasutanud. Kuidas see reaalselt töötab?

Praegusel hetkel näiteks tunnen et seda nagu polegi mulle vaja. Kuid aegajalt on ette tulnud olukordi, kui tunnen selle vastu vajadust. Saan ka kehakeelest piisavalt hästi aru kui midagi valesti on. Siiani on jah, ainult minu enda kahtlused olnud. Olete ju ise samasugused või ma eksin?

Ärge siis siin liialt üle soolake eks. Asi pole nii hull kui te seda endale ette kujutate.

Aga andke siis nõu, kui keegi selline juhtub siin seda lugema kes nendest pulkadest jagab. Ta võib ju mul olla igaksjuhuks.
 
huvilisele 04. juuli 2015, kl 19.47
No kindlasti huvitab paljusid, mida neist seljataga räägitakse, aga hakata seda lausa mingite seadmetega salaja pealt kuulama...?! Kuidagi kahju on inimesest, kes sellist asja kavatseb. See mõjub veidi paranoiliselt ja mina isiklikult kardan, et paranoiline suhtumine võib sul seeläbi hoopis võimenduda ja laieneda teistesse eluvaldkondadesse. Katsu ikka nende inimestega otse rääkida, kelle arvamus sind huvitab, ja las vatravad siis pealegi seljataga neist asjadest, millest nad sinu endaga rääkima ei ole valmis. See on siis juba nende probleem. Ise teavad, kui kulutavad oma aega tagarääkimisele.
 
tagarääkijate suud 04. juuli 2015, kl 20.29
ei sulge.

Sul oleks vaja pigem oma psüühikaga tegeleda, tugevdada ja muuta end enesekindlamaks, kasvatada sisemist sõltumatust.

See on pikk töö iseenda väärtustamisega, aga oi-oi kui hea on edaspidi elada.

Oletame, et saad salvestatud. Edasi? Mängid neile ette? Saad väga halva kuulsuse, saad sõpradest lahti, keegi ei talu nuhkimist ja sulle öeldakse, et see oli nali või nad meelega tegid, sest teadsid mihuke hull sa oled - sa ei võida sellega sugugi.
Mõhk Metsavana 05. juuli 2015, kl 00.26
lihtsam on halvad sõbrad jätta kus kurat.

enda kallal lõppes nokkimine siis kui asja politseisse andsin. selgus et nokkija oli politseile väga tuttav patune.

loomulikult on lõpptulemuseks - NO FRIENDS.

endasõnul teevad nalja, tegelikult toimub olelusvõitlus.
 
galita 05. juuli 2015, kl 11.26
to teemaalgataja, kõikidest inimestest räägitakse tagaselja ja hakata selle pärast raha mikrofonide või muude jälitusseadmete peale raiskama on suht mõtetu, see ei muuda midagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!