Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Videokaart nässus?
 
Maili 31. juuli 2015, kl 13.20
Sai ostetud uus videokaart. Paar korda värskendas end korralikult, see kord jäi installimisel toppama ja just draiverite uuendamise juures. Ja kõik, ei saa enam ühtegi mängu mängida, isegi mitte arvutis endas kaasas olevaid kaardimänge. Internetis surfata saab edasi. Milles viga võib olla?
Maaks 31. juuli 2015, kl 14.10
Draiverites. Võid proovida uuesti installida (uuendamise käigus võis mingi osa mitte installeeruda)ja kui sellest abi pole, siis eemalda viimased ja pane eelviimased tagasi.
-TnT- 02. august 2015, kl 18.37
... "isegi mitte arvutis endas kaasas olevaid kaardimänge" ??? Sel juhul ei tohiks sa mingit grafilist pilti näha ! Eemalda grafika driver, tee restart ja vaata mida msin nende kardimängude kohta siis ütleb.

■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■__■_

Tik´n Tak...
 
Maili 03. august 2015, kl 13.31
Kui ma tahan oma arvutis kasvõi Solitaire kaardimängu mängida viskab hüüumärgiga kollase kolmnurgaga kast ette kirja Hardware accerelation is either disabled or not supported by your video card driver, which could slow game perfomance. Make sure you have latest video card installed and that hardware accerelation is turned on.
Lühidalt, kaardimäng avaneb küll, kaardid on ees ka, aga neid tõsta ei saa üldse, kogu moos.
Ma ei mõista miks videokaart, mis tegi edukalt kaks eelmist uuendust, nüüd installimisel draiverite juures peatub ja kas annab parandada.
 
bob 03. august 2015, kl 14.39
see võib olla BIOS-is, ise sa vist sellega hakkama ei saa.
 
bob 03. august 2015, kl 14.41
vist panin puusse, vaata videot:
https://www.youtube.com/watch?v=8U-um6nfcKU
 
galita 03. august 2015, kl 14.47
Kas arvutil on 1 või 2 videokaarti?
Pane kirja ka see kirja mis opsüsteemi kasutad. Veateate järgi võib olla nii, et peale uuendusi lakkas töötamast võimsam videokaart ning hetkel töötav videokaart ei sobi mängimiseks-seda juhul kui arvuti on 2 videokaardiga. Üle tuleks vaadata videokaardi seaded või leida koht kus saab sisse, välja lülitada riistvaralist kiirendust-kui selline võimalus on.
Mingi videokaart siiski töötab, sest vastasel juhul ei näeks ekraanilt midagi.
 
Maili 03. august 2015, kl 15.41
win 7, videokaart AMD Radeon R9 270x
Kahjuks olen it vallas totaalne võhik, kui keegi annab nõu. Mulle peab puust punaseks tegema arvutialaste terminitega.
 
galita 03. august 2015, kl 16.41
See videokaart tundub päris normaalne olevat ja Solitaire mängimiseks liigagi hea.
Kui probleemi tekitasid uuendused, siis üheks lahenduseks on süsteemi taastamine, see viib arvuti endisesse olekusse, kui videokaart veel töötas. Toimib ainult siis kui probleemi põhjustasid uuendused, kui asi muus siis sellest abi ole. Süsteemi taastamiseks tuleb valida kuupäev mis on enne uuendusi ja peale süsteemi taastamist tuleb automaatne uuendamine ära keelata, sest vastasel juhul laadib Windows samad uuendused jälle automaatselt alla ning endine probleem on tagasi. Edaspidi tuleb windowsi käsitsi uuendada ja vältida videokaardiga seotud uuendusi. Videokaardi draivereid saab ka AMD kodulehelt uuendada, kuid enne uuendusi on soovitav igaks juhuk süsteemitaaste punkt luua.
 
galta hakkab kuidagi ära pöörama? 03. august 2015, kl 23.13
vaevalt küll, et videokaardi draiverite uuendamise põhjustas windows update. võid süsteemi taastada, palju tahad, draiverid jäävad ikka vigaseks. need tuleb eemaldada ja uuesti installida. aga solitairet saaks muidugi ka siis mängida, kui rauakiirendus ära keelata.
Mõhk Metsavana 04. august 2015, kl 08.33
libateema. pole näinud ühtegi mailit kelle arvutis oleks midagi onboard videost vingemat. :P

soovitaks hädalisel pöörduda sinna
https://community.amd.com/community/support-foru...

see on palju õigem koht kui siin.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!