Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
soovitage fotokat
 
piltnik 03. veebruar 2016, kl 14.53
Tere! Palun teie soovitusi fotoaparaadi ostmiseks. Ma ei ole huvitatud fotograafiast kui sellisest vaid fotodest. Seega oleks mul vaja sellist aparaati mis "ise" pilti teeb. Sellist mida ei ole vaja eriti seadistada ja millega automaatrežiimil ka selgeid-ilusaid pilte saab.On kellelgi palun soovitusi?
 
canon 03. veebruar 2016, kl 16.45
Näiteks see: http://www.fotoluks.ee/?op=body&id=31&cid=10835&cgid=
 
tegelikulttt 03. veebruar 2016, kl 16.51
kui siis juba ostagi normaalne, peegelkaamerat mõtlen. pildi kvaliteedi vahe on märgatav. kuigi samas ixused kodutarbeks on head. Soovitada on raske, sest minu nüss olympus 8,1 pix, tegi ka paremaid pilte kui Sony 19,1 pix ja kõvema zoomiga.
 
canon 03. veebruar 2016, kl 17.06
Parim kaamera on see, mis alati kaasas. Kui fotograafia pole eesmärk, siis vaevalt on viitsimist peegelkaamerat kaasas vedada. Siin on kompaktkaameral suur eelis.
Maaks 03. veebruar 2016, kl 17.18
Mind on väga pikalt hästi teeninud PowerShot SX10. Arvan et järeltulija SX410 ei ole kindlasti halvem ja peaks su vajadused ilusti katma.
http://www.canon.ee/for_home/product_finder...
Kui see ikkagi "liiga hea" tundub, siis võid selle eelpool viidatud IXUSE võtta või Nikoni Coolpixi :-)
http://www.fotoluks.ee/?op=body&id=38...
 
piltnik 03. veebruar 2016, kl 18.03
Tegelikult mul peegelkaameraga kogemus olemas. Tean, et seda ma ei viitsi kaasas tassida ja ma ei võtnud vaevaks ka selgeks õppida mis sellega kõike teha saab. Minu käes on selline aparaat lihtsalt raiskamine ja sellepärast tahaksingi nüüd sellist lihtsat ja mida hea taskusse toppida-olen nõus sellega, et parim aparaat on ikka see mis kaasas on. Uurin teie soovitatud läbi ja kui kellelgi on veel midagi keelel ja meelel, siis palun kirjutage :)
 
DiBil 03. veebruar 2016, kl 18.32
Osta sama marki, mis peegelgi on. Siis on nuppude ja menüüdega lihtsam.
Ma tassin Panasonicu pisikest kaamerat kaasas (ägeda Leica objektiivi pärast). Kui mõnikord kellegi teise aparaadiga pildistan, on just menüüdega kõva joppimine. Fotod tulevad kõigil enam-vähem sarnased. Kuniks sa neid kuskil 40 tollisel ekraanil võrdlema ei hakka.
 
dbd 03. veebruar 2016, kl 21.38
Mõni väike ja kvaliteetne Canon. Ise igati rahul Canon Ixus 500HS-iga, eks välimik mängis ka natuke rolli, muidu oleks mõne õhema võtnud.
Peegliga tuleb parem pilt küll, aga kehtib mingi totter seaduspära, et kui on eriti äge objekt, ei ole sul peeglit käepärast, ja kui on peegel käepärast, ei ole ühtki eriti ägedat objekti.
 
piltnik 06. veebruar 2016, kl 16.58
Ma ei ole siiani endale aparaati välja suuutnud valida kuigi pea juba aurab otsas. Valik on nii suur ja infot nii palju.

Viimane postitaja "dbd", ütled, et oled oma Canoniga rahul. Saad öelda kas aparaat teeb kiiresti pilti ja kas hämaras jääb ka igati ok tulemus? Senise uurimuustöö põhjal olen hakanud just siin soovitatud Canon Ixuse peale mõtlema, aga neid erinevad mudeleid on ju ka jälle nii palju.
 
piltnik 06. veebruar 2016, kl 17.11
Kas see

http://www.dpreview.com/products/canon/compacts/canon_sx610hs

või see

http://www.dpreview.com/products/canon/compacts/canon_elph350hs ?
 
eid_155ec96828b3b1 09. veebruar 2016, kl 22.58
Väiksed kaamerad unusta hämaras ära. ka ei tee hämaras pilti kitobjektiividega digipeeglid. Valgem toru ette, siis võib isegi õnnestuda.

see kere:
http://www.fotoluks.ee/?op=body&id=39...
see toru:
http://www.fotoluks.ee/?op=body&id=796...
see välk:
http://www.fotoluks.ee/?op=body&id=92...

enamustel juhtudel täiesti piisav. Putukate-mutukate ja puuotsas istuva öökulli tabamiseks on vaja teisi torusd.

Aga kui putukaid, linde, loomi ja küünlaõhtuid pildistama ei satu siis.
http://www.fotoluks.ee/?op=body&id=31...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!