Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
IT puss
did_253726 09. aprill 2016, kl 11.20
Tere! Kas keegi teab miskit normaalse hinnaga IT töökoda, nagu IT-buss, kus saaksin omi raadioid parandada. Nii aasta tagasi lasin seal arvutit ja raadiot parandada, kummagi tööga olid omad jamad, aga asja sai. Mustamäe Tammsaare tee Euronicsi lähedal on firmennaja tehnika parandustöökoda, ainult et seal peab enne, kui su katkine raadio vastu võetakse, suur hunnik raha sisse maksma. Tahaks odavamalt. Aasta tagasi, kui olin IT bussist oma parandatud tehnika kätte saanud, ilmus kuskil ülevaade, kui palju seesugune eri parandustöökodades maksma läheb. IT buss oli oma hinnatasemega nii umbes 5. kohal. Kahjuks ei mäleta enam, millised olid soodsamad. Kas keegi teab?
 
mhm 09. aprill 2016, kl 18.24
Siin vist oli jah kunagi ammu mingi selline hinnavõrdlus. ei mäleta kah enam selle teema sisu.
Mäletan et nii mõnigi siin oli selliste andmete avaldamise vastu. Kartsid vist et kaotavad oma kliendid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!