Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
ID KAART!
 
Abi 27. juuni 2016, kl 20.29
Tere, mure id kaardiga, ehk oskab keegi aidata. Ei ole varem id kaarti arvutis kasutanud, olen kõik vajalikud toimingud teinud panga kaudu. Oleks vaja end id kaardi kaudu registreerida. Seal leheküljel kirjutab, et sisesta id kaart lugejasse ja vajuta JÄTKA. Sisestasin id kaardi lugejasse. Olgu mainitud, et arvutis on tarkvara ja uuendatud. Arvuti loeb id-kaardi ilusti ära. ID-kaardi haldusvahendis on kõik andmed olemas. Kuid vajutades JÄTka, midagi enam ei juhtu, pin koodi ei küsi, võtsin id kaardi uuesti välja ja tegin ka arvutile restarti aga ei midagi. Andmed ta loeb ära, aga edasi ei juhtu midagi. Oleks vist vaja, et ta pin-i küsiks. Olen segaduses, kas teen midagi valesti. Olen arvutialal suhteliselt võhik, ehk teab keegi aidata?
Aitäh!!!
 
Võimalik vea variant 27. juuni 2016, kl 20.45
Kas sa kaardi panid ikka õigetpidi lugejasse? Uutel ID-kaartidel siis tagumine pool (mitte enda pildiga pool) ülespoole, kus kiip on?
Katsetasin just ja kui teistpidi panna, siis loeb andmed alguses ära, aga pin-i ei küsi.
 
Abi 27. juuni 2016, kl 21.01
ID kaart on lugejas õigetpidi, mul on ka uus id kaart ja jälgisin, et pildita pool oleks üleval, aga ikka ei toimu midagi. Igaksjuhuks proovisin ka teistpidi, aga midagi ei juhtu, pini ei küsi.
 
Abi 27. juuni 2016, kl 21.13
Sain tööle, kasutasin seekord Internet Explorerit, Mozillaga ei tahtnud töötada, ei oska öelda, mis viga oli.
 
Miina 27. juuni 2016, kl 21.55
Mul oli vastupidi, mingil hetkel ei saanud Internet Exploreri kaudu suuremaid makseid ega midagi teha, aga Mozilla ja Chrome`ga läks kõik läbi :)
did_246936 27. juuni 2016, kl 22.33
Exploreril ja Mozillal - Chromil erinevad tarkvarad ju. Vastavalt alla laetud tarkvarale kasutad vastavat brauserit. Või vastupidi. Ise eelistan tegelikult ammu mobiil-id, Vahet pole mis arvutis ja mis brauser - toimib ikka ühtemoodi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!