Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Mobiiltelefoni vastuvõtu parandamine
 
telefoniga suvilas 14. juuli 2016, kl 19.50
On siis plaan minna kuuks ajaks suvilasse, kuid probleem selles, et see suvila asub kehva mobiilleviga alas (operaator on Elisa). Kas on võimalik mingi täiendava välise antenni ja võimendiga mobiilisignaali tugevdada, et telefoni ikka normaalselt kasutada saaks?

Elisa-st väideti surmkindlalt, et sellist antenni ei eksisteeri. Samas Telias on E-poes mingisugused antennid müügis, mis on ette nähtud just mobiilse andmeside vastuvõtu parandamiseks. Näiteks need:

https://pood.elion.ee/productInfo/365/pulkantenn-panorama-laiaribaline-4g-3g-2g/LPB-7-27SP

https://pood.elion.ee/productInfo/365/paneelantenn-rantelon-mimo-4g-3g-2g-seinale-(must)/PA0827V-4X-50FME-7M


Kas need antennid on sobilikud mobiililevi vastuvõtu parandamiseks? Kas kellelgi on kogemusi?
 
n2 15. juuli 2016, kl 00.45
Antennidest ei tea, aga peab mõnda muud operaatorit proovima.

Minul suvilas Telia/Sonera ja Elisa viimati katsetatud, naaber ütles, et Tele2 toimib ainukesena. Olin lühikest aega ja ei proovinud enam muud.

http://tinyurl.com/jknzyhh - sellisega kõndisin ringi, kohati tuli midagi, aga suvilas sees polud kriipsugi - nagu surnud tsoon.

Asukoht Viimsi ps, Muuga rannas.
 
Olen Vari 18. juuli 2016, kl 23.43
Kõige lihtsam oleks oma telefoniga oma ala läbi kõndida ja vaadata kuimitu pulka levi näitab, ka käeshoidmise suund meelde jätta, mõni koht on selline kus on veesooni täis, ainult samm mujalesuunas ja levi kadunud, kuigi varem oli korras. Või ühe koha peal poolpööret vasemale või paremale ja levitugevus muutub. Sellega saab arvestada ja pole häda midagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!