Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Mobiili võitmine
 
kahtleja 26. oktoober 2018, kl 00.08
Ühelt leheküljelt ühe mobiili kohta infot otsides tuli äkki teade (inglise keeles), et Google Chrome on minu välja valinud ühena 9-st, kellest 5 saavad võita mobiili. Et tuleb veel 4-le küsimusele vastata. Esimene küsimus oli monitorilt ka näha. Kas see peidab endas mingit viirust? Ei taha uskuda hästi,et Google Chrome mingeid mobiile loosib välja.
 
Õieti teed, et kahtled. 26. oktoober 2018, kl 00.35
Sellist paska laotatakse mitte ainult Chrome nime alt. Kellelgi on su andmeid, nt. telefoninumbrit või ka meiliadret vaja. Kui neile telefoninr.-i annad, üritavad need küberkaabakad sulle nädalatasulise SMS-teenuse kraesse määrida, mida on (ilma võrguoperaatori abita) pea võimatu lõpetada. Annad meiliadre, on su postkast paari päevaga kurguni igasugust pаska täis. Mul Malwarebytes Premium nullib suurema osa säärast kõntsa ära või vähemalt hoiatab, seda muidugi 40€ eest aastas.
 
kahtleja 26. oktoober 2018, kl 00.52
Tänan vastuse eest! Sellepärast siis välismaalased mõnes portaalis kohe tahavadki meiliaadressi teada. Pole siiani andnud. Loodan nüüd, et sellega kohe midagi ei juhtunud,et sellelt ühelt lk-lt mobiili kohta infot püüdsin leida. Arvutis käis terav klõps kui viskas selle nn. teate ekraanile. Aga sulgesin siis ka kohe selle lk.
 
kahtlejale 26. oktoober 2018, kl 02.11
Kui asi tundub kuidagi liiga ilus, et tõsi olla, siis imselt see polegi tõsi. Muide, mõnedel juhtudel vajatakse su meiliadret selle jaoks, et sulle nt. millegi tarbeks kinnituslink saata. Noh, et nad saaksid veenduda, et sa elus inimene oled. Nt. petitsioon.ee. Kuid kes vastutab, et sa mingist x-kohast saadud lingile klõpsamisel oma arvutisse mingit vastikut satikat ei vallanda.
soni 26. oktoober 2018, kl 07.25
Suuremate kalade püüdmiseks tuleb konksu otsa panna mingi ahvatlev sööt. Mõni loll ikka õnge läheb.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!