Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Skübe
Avtandil 04. jaanuar 2019, kl 08.14
Kes asja tunnevad, palun andke nõu, mida teha. Jõuilude paiku tuli, ju vist MS-ilt, meil, et pean oma konto turvalisuse huvides saatma oma meiliaadressi ja pässvõrdi, et saada mingi seitsmekohaline turvakood. Tegingi nii, aga vastu tuli VIIEkohaline kood. Logisin uuesti sisse, et skype tööle saada, aga vastuseks sain teate, et vaja on seitsmekohalist koodi, kuigi nad ise saatsid viiekohalise. Ja mitte kuidagi ei saa skype'i tööle, kuigi asja kallal nokitses mitu tundi mu poeg, kes ses arvutiasjanduses mitu korda targem kui mina. MIDA TEHA?
 
Ben 04. jaanuar 2019, kl 14.00
Ilmselt kirjutasid andmepüügikirjale alla. Mitte ükski tarkvarafirma ei küsi seda, mida nad niigi teavad (e-maili adre) või salasõna saatmist (mitte kasutamist). Tõmba kodulehelt Malwarebytes (Premium on esimesed 2 nädalat tasuta) ja lase see käima, enne kui sulle jõutakse suurem kahju teha. KÕIK salasõnad vaheta ära. Mina teeks lisaks ka uue e-maili konto, mida ei seoks vanaga ja ei jagaks kellega juhtub.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!