Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
fb kadunud konto
 
Kingpool 16. juuli 2020, kl 15.25
pole varem asjaga kokku puutunud. täna juhtus nii, et mingi hetk minu fb konto lihtsalt kadus? ilmselt sai kellelegi varbale astutud. kas keegi raporteeris, et niisugune asi sai toimuda? ma pole iialgi midagi ropendanud ega sõimanud. pigem selline baskini iroonia. kas ma saan konto taastada? proovisin ka uut kontot teha, kuid mingi väidetavalt kovidi ja privaatsuse jms teema, et ma pean enda identimiseks neile esitama oma DOKUMENDI?? mida hekki? terve nett on karvaseid ja sulelisi täis! kas sain millestki ise valesti aru, või tulebki nüüd uue konto tegemisel neile tõestada, et ma ei ole suvaline ahmed?
 
fb konto 16. juuli 2020, kl 20.42
https://www.google.com/search?q=fb+kadunud+konto&oq=fb+kadunud+konto&aqs=chrome..69i57j69i61&sourceid=chrome&ie=UTF-8
isemaag 25. august 2020, kl 03.10
Koroonamänedžerid on ka lõustasaidi nakatanud. Elu areneb paremuse poole, iga päevaga natuke paremaks. Tsah-Tsah-Tsahh! Juutide ja kristlaste kohta paha mõtet ei tohi väljendada, usklikke väga häirib. Tervena, ilma koroonagripita elamist ei tohi õpetada, koroonasse nakatajad väga solvuvad ja jälle on kogukond häiritud. Õpetan ühe ideaalse mantra, kuidas kõigest sellest jamast puhtalt läbi minna: https://m.ok.ru/dk?st.cmd=movieLayer&st...
Mantra autoriks on дед Архимед. Kui selle järgi elada, siis viirused ei puutu tervist ega arvutit ja ka lõustasaidi kontot mitte. Hoolega kuulata ja täita juhend!
 
õpetan ühe ideaalse mantra 26. august 2020, kl 20.33
mille autoriks on arxxxitekt Riiiztoja.

UXTI, UXTI, UROOOOOD!

Siis igasugustel ei lasta määgida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!