Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
IE ja Edge maha võtmine
eid_152172ad250f36 05. november 2020, kl 15.01
Lühidalt, on üks lauarvuti, töökohas. Kasutame sirvimiseks Chrome veebilehitsejat. Toimib. Probleeme valmistab aga IE veebilehitseja, mida me tegelikult ei vaja, aga mis ikka kuidagi "taustal" töötab ehk siis ööpäeva jooksul (arvutit ööseks välja ei lülitata) avanevad justkui iseenesest IE veebilehitseja lehed ... ikka kümmekond tükki päevas või nii. Võimalik, et sellega on seotud viirusetõrje, sest avanenud tühjadel lehtedel on teade "navigeerimine katkestati" vms. Mõtlesin, et lahendaks probleemi sellega et de-installiks kõik mittevajalikud veebilehitsejad (sh Edge), aga üllatuseks ei leidnud sellist võimalust. IE-t lihtsalt ei leiagi programmide nimekirjast ja Edge'i juures pole de-installimise nupp aktiivne. Oskab keegi midagi head soovitada?
Maaks 06. november 2020, kl 16.10
https://www.bing.com/videos/search?q=how+to+remo...
https://www.bing.com/videos/search?q=how...
EDIT: See et teil avanevad kontrollimatult mingid IE aknad viitab riistavara peagi saabuvale probleemile: videokaardi pornikiip hakkab läbi minema.



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Maaks 06.11.2020 16.14.
 
IE eemaldamine 01. detsember 2020, kl 09.04
https://www.windowscentral.com/how-remove-internet-explorer-11-windows-10
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!