Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Arvutiabi
Millist tasuta antiviirust soovitaksite win 10? 2022a.
 
brita 19. veebruar 2022, kl 14.02
Tere. Sooviks teada siin foorumi külastajate eelistusi et välja selgitada milline võiks olla parim TASUTA viirustõrjeprogramm Windows 10 op.süsteemiga arvutile aastal 2022.
Oleks teistelgi hea vaadata.
Kuna teatavasti on Windowsi op.süsteemiga juba kaasas viirustõrjeprogramm nimega Windows Defender, siis kas veel üks ekstra viirustõrje ongi üldse vajalik?

Olen kuulnud et mõned internetis pakutavatest viirustõrjeprogrammidest on tõhusamad kuid millised?
Näiteks Avast Free kohta olen kuulnud et see installib paigalduse ajal või uuendamise ajal ise lubaküsimata mingeid enda veebibrausereid? Ja samuti peab tegema mingi konto Avast kodulehel selle jaoks et saaks tasuta versiooni aktiveerida?
Samas aga pidi see olema tasuta viirutõrjeprogrammidest üks tõhusamatest.(?)

Kas keegi oskab kirjeldada näiteks Avira tasuta viirustõrjeprogrammi? Kui tõhus see on? Kas see samuti ise paigaldab arvutisse mingeid lisasid? Ja kas selle aktiveerimiseks on ka vaja kusagile oma Avira konto luua? Ja kui palju arvuti ressurssi see viirustõrje kasutab? Ja veel igasugune lisainfo oleks vägagi teretulnud.

Ja milliseid tasuta viirustõrjeprogramme võiksite veel soovitada?
 
brita 19. veebruar 2022, kl 19.22
Sain teada et Avast Free viirustõrjeprogrammi töötamiseks ei ole tarvis seda registreerida. See nõue oli kunagi ammu kuid nüüd seda enam ei nõuta:
https://www.avast.com/registration-free-antivirus#pc
Ja veel sain teada et Avast Free programmiga saab teha viirustõrjet enne seda kui Windows tööle läheb. See tähendab seda, et ta saab panna karantiini näiteks sellise faili mida ei saaks karantiini panna siis kui windows töötab ja kasutab seda faili enda töös. Sest viirustõrje (vist) ei saa windowsi poolt töös olevat faili ära võtta kuna süsteem kasutab seda. (kui ma asjast õigesti aru sain).
Terve tänase päeva olen erinevate viirustõrjeprogrammide kohta lugenud ja midagi hakkab nagu kohale jõudma:)

Ise kaldun praegu Avast Free poole kuid ikka jätkuvalt ootan siia teiste arvamusi ka.
Puhast Kulda Pussumulgust 27. august 2022, kl 13.45
Win.Defender on igati ok tööriist ja sellele lisada pole vaja midagi. Kui midagi juurde lisada, siis hakkavad nad ainult üksteist segama ja kokkuvõtteks ei tööta kumbki korralikult.
 
Marttta 04. oktoober 2022, kl 14.47
Aga kumba eelistada, kas seda Defenderit (mida ei paista mul olevat) või Avastit?
Mõhk Metsavana 22. november 2022, kl 00.15
ühtegi asja ei tohi paigaldada next-next-next-finis moodi. vad tuleb vahelel valida custom kui seda pakutakse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!