Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
Voodielu pärast sünnitust
 
Kerli 15. aprill 2015, kl 10.21
Kui kiiresti taastus teie voodielu pärast sünnitust?

Tunnen väga suuri muutusi, tundub, et "asi pole enam see", tekkinud on valulikkus ja ärritus. Sattusin lugema artiklit lasergünekoloogia kohta, tundub olevat päris uus asi Eestis aga kas keegi on kuulnud tagasisidet?
Tallinnas teeb neid protseduure vist ainult üks kliinik?
 
Katrin 15. aprill 2015, kl 11.45
Tehke anaali, see on parim ravi sünnitustraumadele.
 
milleks 15. aprill 2015, kl 15.29
Tänapäeval on võimalik ju keisrit teha. Lasta end ühe päeva jooksul elust nii ära sandistada alt, et terve ülejäänud elu ei saa enam abikaasaga suguelu elada, on ikka enesepiinamine. Rikkuda oma ülejäänud elu ära mingi mõnetunnilise pressimise pärast ära kui saaks seda vältida?
 
niion 15. aprill 2015, kl 15.29
pärast sünnitust pole *asi* enam iial selline, nagu enne, v.a. keisriga. kuid ajapikku tõmbuvad lihased koomale päris palju.
 
õudus kuubis 15. aprill 2015, kl 16.48
pole kunagi arvanud, et naised targad on ja oskavad peaga mõelda. Tehakse ikka asju nii, sest "nii on ju alati tehtud!".Kehtib see nii mehe perekonna võtmises, lastega seotud teemadel jne. kesse krt õpetab neid naisi nii alandlikeks ja mõtlemisvõimetuteks? surnud ring. mis te tõesti arvasite, et lapse saamine ei jäta teie kehale ja tervisele mingit märki maha ve??? ja mida rohkem te neid pudinaid saate, seda rohkem lagunete
 
Hmm 20. juuli 2015, kl 13.27
Oli palju sisemisi õmblusi, mille pitsitus andis ikka pikalt tunda... Mees pidas üpris kenasti vastu aga aegajalt ka mossitas.. Läks ka 7-8 kuud kui polnud enam valulik ja mingiaeg hakkasin ka ise nautima. Minu meelest olen hoopis tundlikumaks muutunud altpoolt ja seks nauditavam kindlasti :)
Mehelt ka uurinud kas on midagi väljaveninid nüüd aga tema absoluutselt ei kurda!
 
Seidi 26. märts 2018, kl 21.52
Peale sünnitust esimesed kuud tasub tavaseksist hoiduda.

https://www.youtube.com/watch?v=1JIc_2IWK_k
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!