Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
polnudki valus
 
tirts 16. september 2007, kl 09.16
minu poja syndis 90-ndal aastal,28 sept:)saab juba 17.Örn valu algas hommikul kella 5 ajal,nagu päevade valu,teadsin,päeval käisin söbrannaga veel linnas,öhtu 6-st tuli limakork ära,aga valud polnud ikka hullemaks käinud,10-st kutsusin kiirabi,sest valuhood olid sagedamad,Haiglasse jöudes vaadati,et emakas oli 3 cm avanenud ja saadeti eelootepalatisse,olin seal yksi,Samas synnitustoas oli hetkel synnitaja,kes tegi ikka koledat häält,Mötlesin öudusega,et millal minul see piin siis algab,lugesin vahepeal raamatut,Siis tuli ämmaemand vaatama ja ytles,et enne hommikut pole midagi,et katsugu ma magada.Aga ega magama jäämisest ei tulnud midagi välja,ikkagi ju mingid valud olid,U kell 1 öösel tuli ämmaemand mind taas vaatama ja avas veekoti,kohe algasid pressid ja oli synnituslauale minek,möne korra pressisin ja 3500 gr ja 50 cm poja oligi syndinud.tehti ka lahkliha löige ja hiljem oli ömblus,mis oli 1000 korda valusam kui synnitamine aga ämmaemand lasi mingit tuimestavat sprayd peale,ja elasin sellegi ilusti yle:)Nii,et igati meeldiv syndmus ja mina vöin kyll öelda,et ma ei tea mis on synnitusvalud.
 
Hehe 04. oktoober 2007, kl 08.44
No näedsa. :)
Tore, et kõik nii kenasti läks!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!