Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sünnilood
mitte enam esimeses nooruses...

soengur 22. juuni 2008, kl 08.16
Olen 37a. ja tahaks veel sünnitada,millised kogemused on sellises vanuses.Mul eelmisest sünnitusest möödas 19a.Praegu julgeid üsna palju ja kõik kiidavad,selles eas pidi hoopis teine olema last saada,kui noorena.

mimm 22. juuni 2008, kl 16.21
no mina sünnitasin 35 aastaselt ja võin öelda, et see oli kõige parem otsus mis ma teha sain! Fantastiline tütar on sirgumas ja oskan temaga rohkem tegeleda kui nooremas eas (vanem laps on 20)..nii, et kui aga tahtmist ja tervist on siis loomulikult tuld!

leenu 23. juuni 2008, kl 08.44
mina olin 38 aastane ja nüüd poeg 7 kuune olen väga õnnelik.

ahah- sinust vanem paar aastat 24. juuni 2008, kl 09.41
riskid võivad tulla iga rasedusega. mäletan, et pärast keisrit toodi mu kõrvale intensiivravipalatisse toibuma noor, 19- aastane tütarlaps, kelle rasedus ei kulgenud hästi. kui tal pilt selgines, saime rääkida omavahel. mul oli raseduse ajal kõik korras, ainult töötasin üle, pingeline töö ka, tõmbas vererõhu kõrgeks- tööloom nagu ma olen. ära muretse ja kui sul on mees, kes last tahab, siis miks mitte. see, et laps saab mõlemad vanemad, on ikka oluline tingimus, kuigi paljud naised sünnitavad ka vaid oma otsusest lähtudes. väike laps teeb uuesti nooreks, vähemalt sa arvad ja tunned nii. kuigi ma olen ise väga nooruslik ja näen hea välja, noh, tugev 5 miinus.

saabuva "vanadusega" on omad vead ka siin. olen ise vanade vanemate laps ja praegu mõtlen, et kahju, vanemad võiksid olla nooremad- 50-60, kuigi nad on kõbusad. vahe on sees. sa pead muretsema oma väikese lapse ja ühtlasi ka vanema põlvkonna pärast, võtab kohutavalt energiat ja hirm/kartus/kurbus on edasise ees. see ei tähenda, et sa teiste pärast ei muretse.

lastekodus tööl,,.. 24. juuni 2008, kl 20.52
tean mitut noort peret, kelle lapsed puudega. ja lastekodusse antud. kui ikka sünnib haige laps, siis vahet pole, kas 40-sel või 20-sel. selline asi ei küsi vanust.
kui sinul soov selline, siis anna tuld!!!

36 02. juuli 2008, kl 12.46
kas ma olen nüüd vanemas eas? mitte esimeses nooruses? appi, endale pole selline mõte pähegi tulnud, kõbus enda kohta ka imelik öelda, ma tunnen, et olen ikka noor inimene ja sünnitan teise lapse.

:D 02. juuli 2008, kl 20.20
mul ema sünnitas mu kõige vanema õe kui oli 43, ja kõik oli väga super!

katake 14. juuli 2008, kl 16.37
nu mina saan varsti 40 ja peeglist vaadates pole mitte kõbus vaid päris sexykas tibi,paljud ütlevad mulle neiu,devutska:D olen ka mõelnud veel last saada,tervis on korras ja vanemad lapsed olemas,aga kas on ikka vaja,sisemus tahab aga mõistus hoiab tagasi,tahaks sellises vanuses reisida ja endale elada. Olen ka kahevahel,mees tahab aga ka pigem reisida kui vinguvat last koju...Ega see lapsekasvatamine kerge ju pole,tuletame seda nüüd selgelt eks meelde.

miks mitte... 05. august 2008, kl 20.12
Milles kyssa?Aga loomulikult v6ta ette,kui soovid last.Minu ema synnitas mu vanema 6e 37-aastaselt ja minu 40-selt ja ma ei ytleks,et ta liiga vana on praegu.Ise olen 29,ema 69.Edu Sulle!:)

uhti 06. august 2008, kl 19.21
mitte mingil juhul ei taha ma uuesti laspi kasvatama hakata. tegelen enda perekonnaga kes mul on ja vaatan ka vanemate jrele. praegu o just pras aeg endale ja oma mehele elama hakata. üks eluetapp on lbitud, tegelikkuses tuleks naagu teine jlle.
milleks siis veel sünnitada, kui lapsed on olemas.D.

julgelt 14. august 2008, kl 19.01
pole põhjust üldse kahelda! Ise olen 38 ja esimene laps saab 16 ning ootan teist last. Selles eas on lapse ootamine midagi muud kui noorena. tervis on korras ja ootan iga päevaga lõppu. Nii et ära kõhkle.

m 22. august 2008, kl 15.40
mina 38 ja 1-ne laps tulemas. Olen väga õnnelik ja nii ootan. Mina tunnen, et kui ma enne hirmuga mõtlesin oma vanusele ja aeg lausa lendas, siis nüüd vastupidi ootan et aeg läheks kiiremini;) ja ei muretse enam oma vanuse pärast. Ja need 40-d kel lapsed juba suured, mis tähendab endale elamine? Mees läheb vt noorema ja kogu lugu. Ma küll arvan, et siis üldse tunnete end üksikuna. Ega laps muiudgi ka ei välist lahkuminemist, aga lapsega oled ise ka noorem arvan.

kk 10. september 2008, kl 12.32
ma olen 40 ja plaanin kolmandat last. natuke on hirm, et kas jõuan jälle suure kõhuga hakkama saada, aga üritan üle olla. olen sportlik ja loodan hakkama saada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!