Sünnilood
Kui kaua taastub?
jats 28. juuli 2008, kl 10.36 |
Kui kaua võtab aega, et tupp taastuks? Mul juba üle 1,5 kuu sünnitusest möödas, aga auk tundub nii suur olevat, vahel tunnen, et õhk läheb sisse lausa.. Pole veel seksinud mehega, aga kas ta üldse tagasi läheb normaalseks, kardan, et jääbki nii suureks ja mehe jaoks liiga suur.. Teen harjutusi ka lihastele iga päev, aga mingit paranemist pole märganud... Appi?
krissu 28. juuli 2008, kl 15.28 |
a 30. juuli 2008, kl 14.51 |
keiser 30. juuli 2008, kl 16.20 |
to keiser 09. august 2008, kl 21.19 |
miks ka mitte??? 09. august 2008, kl 23.55 |
neiu 09. september 2008, kl 01.31 |
nups 17. november 2008, kl 10.24 |
ei ole mõtet põdeda-1,5kuud väga lühike aeg kuigi,jah see õhu sissevool ikka väga ebamugav tunne ja ma mäletan oma sünnitusjärgsest perjoodist,et seda õhu sissevoolu jätkus päris kauaks kuigi sai ka ilusti harjutusi tehtud aga see ei pruugi veel tähendada,et kogu tupp nii suur,lihtsalt peale sünnitust jääb see ava natuke rohkem lahti kui ennne sünnitust isegi kui sügavamal olevad lihased korras ning õhk pääreb sisse.
miia 21. november 2008, kl 00.20 |
t 29. november 2008, kl 20.36 |
mariliis 02. detsember 2008, kl 11.25 |
Jane 25. jaanuar 2009, kl 17.59 |
Kati 09. veebruar 2009, kl 14.05 |
selles küsimuses "põdemine" on naistel võrdväärne peenise pikkuse aruteluga meestel
seksis osalevad lihased ja meeste tundlikkus pole sama kui naistel
isegi kui mees väidab,et tunneb erinevust on see tundmus kõigest tema enese peas
sünnitusjärgselt "tatsab" naine ööpäevaringselt beebi eest hoolitsedes ringi ja sellega taastab ka lihaste süsteemi
seksis osalevad lihased ja meeste tundlikkus pole sama kui naistel
isegi kui mees väidab,et tunneb erinevust on see tundmus kõigest tema enese peas
sünnitusjärgselt "tatsab" naine ööpäevaringselt beebi eest hoolitsedes ringi ja sellega taastab ka lihaste süsteemi
issand küll 08. mai 2009, kl 08.04 |
keisriga tõesti lihtsam siis.haavavalu ehk paar päeva , haiglas koju minnes võid sidemed juba pesukaitsmete vastu välja vahetada.ja kuu aega hiljem saab juba normaalset seksi nautida.
sünnitusega vist nii pole , olen kuulnud ka et mõni ei saa normaalset suguelu iial tagasi just sünnituse tõttu
sünnitusega vist nii pole , olen kuulnud ka et mõni ei saa normaalset suguelu iial tagasi just sünnituse tõttu
naine 08. mai 2009, kl 09.18 |
loe 08. juuni 2009, kl 18.26 |
http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?f=10&i=489129&t=489129
ja võib olla ei taastugi.Kõik ei olene endast.Kahjuks sellised asju esineb tihedamaini , kui seda et oled korralikult kokku lapitud.Rohkem tehakse ikka jama sinna alla otsa , see mis tulevik on , ei huvita ühtegi arsti
see kui mõni peab seetõttu aastaid mõõda oppe käima , et suguelu ja elamine täisväärtuslikuks saada
ja võib olla ei taastugi.Kõik ei olene endast.Kahjuks sellised asju esineb tihedamaini , kui seda et oled korralikult kokku lapitud.Rohkem tehakse ikka jama sinna alla otsa , see mis tulevik on , ei huvita ühtegi arsti
see kui mõni peab seetõttu aastaid mõõda oppe käima , et suguelu ja elamine täisväärtuslikuks saada
Lisa postitus