Sünnilood
kas ja miks mees synnitusele kaasa?
to loode 13. aprill 2009, kl 19.21 |
Peale sündi peab laps kohe ema kätele saama, mitte isale.
Sul pole vist sellest teemast aimugi? Enamus lapsi ei ulatugi ema kätele- nabanöör on selleks liiga lyhike.
Teiseks läheb siiski peale synnitust protseduuridega natuke aega. Kolmandaks on lamavas asendis olles väga tylikas last kätel hoida.
Sul pole vist sellest teemast aimugi? Enamus lapsi ei ulatugi ema kätele- nabanöör on selleks liiga lyhike.
Teiseks läheb siiski peale synnitust protseduuridega natuke aega. Kolmandaks on lamavas asendis olles väga tylikas last kätel hoida.
cc 15. aprill 2009, kl 22.25 |
see ju pere enda otsustada mõni mees ei taha tulla ise juba ja naine on sellega nõus.teised jälle peavad seda loomulikuks.mina käisin 2 korda mehega ja ei kahetse.esiteks ega teda alla otsa passima saadetud ikka pea juures ja midagi jubedat nagu filmis või inetut seal nüüd küll ei olnud.isa sai esimesena lapse sülle ja on siiani väga aktiivne laste kasvatamisel.
olen kuulnud isegi 05. mai 2009, kl 20.24 |
et osad ei suhtu peale sünnituse nägemist naisesse enam kui naisesse.vaevalt need siis nannipunnid on , arvan et see enam enda valik pole.see lihtsalt tuleb.samas mu mees olude sunnil viis sünnitavat naist haiglasse ja teatas et see valudes vaevlev naine ikka meeldiv vaatepilt pole , rääkimata sünnitusest...
Lisa postitus