Sünnilood
Palun soovitage kas keskhaigla vói Pelgu ning milline tasuline ámmakas tasuks vótta ?
Mesimumm 18. veebruar 2009, kl 00.26 |
Kallid kaasmaalased , olge nii head ja soovitage mulle kus tasuks súnnitada ning milline ámmakas vóiks olla ikka suureks toeks , pean silmas just tasulise ámaemanda valikul?
Olen isegi kalkuleerinud ,et samas vóiks ka Fertiilitasse súnnitama minna tuleb rahaliselt suht sama válja vast , kui riiklikus haiglas vótta tasuline ámmakas ja veel perepalt ka.
Olen esmasúnnitaja ja lugenud nii palju , et núúd olen jánnis aega veel 3 kuud aga tahaks juba valiku teha varakult.
Tánan teid kóik, kes viitsivad vastata mulle:)
Olen isegi kalkuleerinud ,et samas vóiks ka Fertiilitasse súnnitama minna tuleb rahaliselt suht sama válja vast , kui riiklikus haiglas vótta tasuline ámmakas ja veel perepalt ka.
Olen esmasúnnitaja ja lugenud nii palju , et núúd olen jánnis aega veel 3 kuud aga tahaks juba valiku teha varakult.
Tánan teid kóik, kes viitsivad vastata mulle:)
36+6 21. veebruar 2009, kl 20.06 |
Mina otsustasin Pelgulinna kasuks. Neil on internetis tasuliste ämmakate pildid koos kontaktandmetega üleval:
http://synnitusmaja.ee/index.php?page=147
Enne sünnitama minekut tuleb sõlmida leping, niiet väga viimasele hetkele seda jätta pole soovitav. Ka on paljud ämmakad juba nii ettte broneeritud, et polegi lihtne löögile pääseda ... Teed väga õigesti, et juba selle peale mõtled :)
http://synnitusmaja.ee/index.php?page=147
Enne sünnitama minekut tuleb sõlmida leping, niiet väga viimasele hetkele seda jätta pole soovitav. Ka on paljud ämmakad juba nii ettte broneeritud, et polegi lihtne löögile pääseda ... Teed väga õigesti, et juba selle peale mõtled :)
Rita 25. veebruar 2009, kl 08.46 |
sünnitanud 27. veebruar 2009, kl 18.29 |
Kaiti 03. märts 2009, kl 19.08 |
Merike 01. aprill 2009, kl 13.24 |
Sünnitasin kaks last keskhaiglas ja super teenindamine ja ei mingit eraldi ämmaemandat, kõik tegid oma tööd väga hästi,piisavalt tähelepanu ja abi sain,mõtetu raha raisata eraämmaka peale,kusjuures esmasünnitamisel olin ka ebakindel, aga professionaalid tegid oma tööd väga hästi. Nii et soovitan ainult keskhaiglat, oma kogemustest.
mhsfnhu<g 02. aprill 2009, kl 01.10 |
KH-s nt. Ülle Visnevski, väga kogenud.
(Minul oli)
Kui tahad ninnunännutajamat, siis vb.keegi teine.
Ja mõnel päeval sünnib seal 20 last(vaadake kasvõi 2008 a synnitabelit)., a ämmakaid on 4, siis pole niipalju aega neil. Ise kavatsen, kui vähegi võimalik, kõik oma lapsed tasulistega saada :))
(Minul oli)
Kui tahad ninnunännutajamat, siis vb.keegi teine.
Ja mõnel päeval sünnib seal 20 last(vaadake kasvõi 2008 a synnitabelit)., a ämmakaid on 4, siis pole niipalju aega neil. Ise kavatsen, kui vähegi võimalik, kõik oma lapsed tasulistega saada :))
Lisa postitus