Sünnilood
kes on Fertiilitases súnnitanud , ákki ráágiksite paari sónaga , kas jáíte rahaule jne ?
Mesimumm 18. veebruar 2009, kl 23.02 |
onkel 19. veebruar 2009, kl 09.02 |
kata 19. veebruar 2009, kl 09.33 |
Sünnitasin 3a tagasi, iga kell läheksin sinna uuesti tagasi. Kõik oli väga ok, personal, ruumid, suhtumine, privaatsus...
Kas kallis või mitte, see on suhteline. Ei ütleks, et eriti kallis. Kui võtta riiklikus haiglas tasuline ämmaemand ja maksta ka perepalati eest, siis on see tõenäoliselt kallimgi. Pealegi ei sünnita ju igal aastal (vähemalt mina mitte), nii et elu jooksul paar korda maksta selle eest, et sul jääksid sünnitusest vaid meeldivad mälestused, ei ole ju palju.
Kas kallis või mitte, see on suhteline. Ei ütleks, et eriti kallis. Kui võtta riiklikus haiglas tasuline ämmaemand ja maksta ka perepalati eest, siis on see tõenäoliselt kallimgi. Pealegi ei sünnita ju igal aastal (vähemalt mina mitte), nii et elu jooksul paar korda maksta selle eest, et sul jääksid sünnitusest vaid meeldivad mälestused, ei ole ju palju.
mingi lohh 21. veebruar 2009, kl 01.40 |
Laura 24. veebruar 2009, kl 20.48 |
Sünnitasin eelmisel aastal Fertilitases. Valisin kindla ämmaemanda, aga ka parasjagu valves olevaga oleksin kindlasti rahule jäänud. Meeldis privaatsus ja üldine rahulikkus. Personalil oli sinu jaoks aega, vann lasti kohe täis kui soovi avaldasin (olen kuulnud et nii mõnelgi pool ei viitsita), tuba oli mõnus, ei kostnud läbi. Järgmise lapse sünnitan kindlasti sealsamas.
nipsu 03. märts 2009, kl 13.50 |
võiksin põhim teha copy-paste Laura postist :-). mina sünnitasin 2008 juulis. ämmaemandaks oli valitud Kai Lihtmaa, kes oli väga super. minu jaoks andis rahulik keskkond, ruumikas suurte akendega sünnitustuba väga palju juurde, kuigi võiks võibolla arvata, et sünnitaja ümbritsevat ei märka. sünnitasin vette. ferti personal jättis väga professionaalse mulje ja ühestki kulutatud kroonist pole kahju (kusjuures ei ütleks tõesti, et kallis). läheksin samuti uuesti. teine variant oleks mul olnud keskhaigla (oma ämmaemandaga), aga käisin seal eskursioonil ja hirmutas jutt ülerahvastatusest ning vettesünnitamise võimalust ei saa ka keegi ette lubada.
11 15. aprill 2009, kl 22.38 |
krissu 20. aprill 2009, kl 17.10 |
kk 21. aprill 2009, kl 09.43 |
kuule 15. mai 2009, kl 19.06 |
nups 15. mai 2009, kl 20.43 |
sünnitasin kaks kuud tagasi, meeldis just see, et oli rahulik ja privaatne, eriti meeldis perepalat :)
häiris veidi samuti lõpupoole koguaeg ärajooksev ämmakas, esmarasedana ei osanud ise aru saada, kas pressidega laps veel laskub või juba tahab välja tulla, seega mees jooksis koguaeg ämmaka järgi :)
kuna õmblusi oli palju, siis sain kohe dieedi peale, aga kui vaatasin mehele toodud menüüd, siis tundus päris hea toit olema, korralikult kolm korda päevas :)
häiris veidi samuti lõpupoole koguaeg ärajooksev ämmakas, esmarasedana ei osanud ise aru saada, kas pressidega laps veel laskub või juba tahab välja tulla, seega mees jooksis koguaeg ämmaka järgi :)
kuna õmblusi oli palju, siis sain kohe dieedi peale, aga kui vaatasin mehele toodud menüüd, siis tundus päris hea toit olema, korralikult kolm korda päevas :)
Lisa postitus