50+ nurgake
vaaaala teema
rästu 16. september 2014, kl 21.50 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
moosimadu 16. september 2014, kl 21.55 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
vaaaal 16. september 2014, kl 21.57 |
rästu 17. september 2014, kl 22.21 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
metzazt 19. september 2014, kl 20.16 |
diskor 20. september 2014, kl 18.07 |
rästu 20. september 2014, kl 18.53 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
rästu 20. september 2014, kl 18.56 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
rästu 20. september 2014, kl 19.17 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
rästu 20. september 2014, kl 19.25 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
vaaaal 20. september 2014, kl 20.07 |
rästu 20. september 2014, kl 21.49 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
vaene puu 20. september 2014, kl 21.59 |
rästu 20. september 2014, kl 22.51 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
vaaaal 20. september 2014, kl 23.20 |
veel variante 20. september 2014, kl 23.28 |
kõigepealt sissejuhatus -
turuväravasse, kus tädid nunnusid kutsikaid müüvad, tuleb õnnetu olekuga mees, jääkaru ohelikku pidi järel. küsib tädide käest: ega te seda prouat pole näinud, kes mulle kevadel valge puudli müüs?
seega kui lubati, et on kääbikvariant aga muudkui kasvab taevasse, siis juuri välja, lohista tagasi ja nõua selle vihmametsa asemel pisikest põõsakest.
turuväravasse, kus tädid nunnusid kutsikaid müüvad, tuleb õnnetu olekuga mees, jääkaru ohelikku pidi järel. küsib tädide käest: ega te seda prouat pole näinud, kes mulle kevadel valge puudli müüs?
seega kui lubati, et on kääbikvariant aga muudkui kasvab taevasse, siis juuri välja, lohista tagasi ja nõua selle vihmametsa asemel pisikest põõsakest.
rästu 20. september 2014, kl 23.33 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
rästu 21. september 2014, kl 09.53 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
rästu 24. september 2014, kl 09.30 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
rästu 24. september 2014, kl 13.16 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
vaaaal 24. september 2014, kl 13.31 |
von Freen 24. september 2014, kl 20.05 |
rästu joonistas:
-------------------------------------------------------
> klikiaegne pargiroos jäi mulle jalgu ja ta juurikas
> on vist põrgusse välja jõudnud.
> tegelikult h> akkas ta mul peenras igalt poolt oma
> nina välja to ppima, võsukesed sain kätte, aga
> vanurit mitte.
kuula nüüd misasja Petsialist suure tähega ära ütleb!
sina piad seda juurikat, mis ühe otsaga kusagil põrgus juba ära on, sellest teisest otsast, mis veel sinu villas kätte on saadav ja ära on nähtav hellitama siukse asjaga nigu Round Up!
tilgutad veits piale ja see viskab sussid sul seal apppsoluutselt lõppppplikult
ehk siis lihtsas maakeeles ütelduna - glüfosaat pärsib aminohapete türosiini, trüptofaani ja fenüülalaniini sünteesimiseks vajaliku ensüümi tootmist ja taimed omastavad selle:
1. lehtede kaudu, sealt transporditakse see taime kasvupiirkondadesse, aga ka
2. juurte kaudu (nt glüfosaadiga väestatud taime kõrval kasvav väestamata taime juured).
glüfosaat akumuleerub taimede algkudedes (meristeem), lehtedes, juurtes, seemnetes jm.
seetõttu toimib glüfosaat ainult kasvavate taimede puhul ning selle kasutamine ennetava herbitsiidina ei ole eriti efektiivne.
glüfosaadi imeilus ruumiline kujutis kah sulle
(sialt näed kohe pädevalt ära, et tegemist on ikka jubeprofff asjaga, mitte mingi amatöörilise tootega)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/91/Glyphosate-3D-balls.png/800px-Glyphosate-3D-balls.png
-------------------------------------------------------
> klikiaegne pargiroos jäi mulle jalgu ja ta juurikas
> on vist põrgusse välja jõudnud.
> tegelikult h> akkas ta mul peenras igalt poolt oma
> nina välja to ppima, võsukesed sain kätte, aga
> vanurit mitte.
kuula nüüd misasja Petsialist suure tähega ära ütleb!
sina piad seda juurikat, mis ühe otsaga kusagil põrgus juba ära on, sellest teisest otsast, mis veel sinu villas kätte on saadav ja ära on nähtav hellitama siukse asjaga nigu Round Up!
tilgutad veits piale ja see viskab sussid sul seal apppsoluutselt lõppppplikult
ehk siis lihtsas maakeeles ütelduna - glüfosaat pärsib aminohapete türosiini, trüptofaani ja fenüülalaniini sünteesimiseks vajaliku ensüümi tootmist ja taimed omastavad selle:
1. lehtede kaudu, sealt transporditakse see taime kasvupiirkondadesse, aga ka
2. juurte kaudu (nt glüfosaadiga väestatud taime kõrval kasvav väestamata taime juured).
glüfosaat akumuleerub taimede algkudedes (meristeem), lehtedes, juurtes, seemnetes jm.
seetõttu toimib glüfosaat ainult kasvavate taimede puhul ning selle kasutamine ennetava herbitsiidina ei ole eriti efektiivne.
glüfosaadi imeilus ruumiline kujutis kah sulle
(sialt näed kohe pädevalt ära, et tegemist on ikka jubeprofff asjaga, mitte mingi amatöörilise tootega)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/91/Glyphosate-3D-balls.png/800px-Glyphosate-3D-balls.png
rästu 24. september 2014, kl 20.18 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
vaaaal 24. september 2014, kl 20.22 |
von Freen 24. september 2014, kl 20.35 |
lubatagu vastuvaidlemisega algatust teha!
nimelt oleme meie Up-iga ära killinud appsoluutselt kõikmõeldavad ollused kõikmõeldavates seisundites.
võin teid ära valgustada viimasest bro saavutusest selle Upiga agraarhüsteeria alal.
nimelt näiteks, alles ükspäev sai vägagi buenolt ja tulemusterikkalt ära killitud üks saadanast valesse kohta siginenud hiidsarapuujunn, mida eelnevalt oli agraarhüsteeria käigus üritatud paika panna algselt kasvude piiramisega, siis täielikult maha saagimisega, siis pärast uut voilaaa kasvu uuesti maha saagimisega ja ärapõletamisega alternatiivjaanitules ja siis jällegi uuesti pärast järjekordset voilaaad maha saagimise ja trossiga maaseest välja tirimisega, mis lõppes sellega, et see hiidjunn läks pooleks ja tegi mulle üha uuesti voilaa.
nu sis ükspäev viskas mul lõppplikult juhtmed kokku ja ma kostitasin allesjäänud kändu Upiga.
nuja sellel kevadel tema jäi nii vaikseks nüüd ja sügiseks (ehk siis eilseks) oli omadega jummala küps ning lahkus oma asukohast ilma pikema vastupanu ja jututa.
tähelepanuväärne piaks siinkohal olema asjadeolu, et sellel kännul polnud enam tõesti ühtegi lehte, sest ma saagisin enne kõik voilaad null tasapinnalt (balti kõrgus, mõõdetud Kroonlinnas) maha.
nimelt oleme meie Up-iga ära killinud appsoluutselt kõikmõeldavad ollused kõikmõeldavates seisundites.
võin teid ära valgustada viimasest bro saavutusest selle Upiga agraarhüsteeria alal.
nimelt näiteks, alles ükspäev sai vägagi buenolt ja tulemusterikkalt ära killitud üks saadanast valesse kohta siginenud hiidsarapuujunn, mida eelnevalt oli agraarhüsteeria käigus üritatud paika panna algselt kasvude piiramisega, siis täielikult maha saagimisega, siis pärast uut voilaaa kasvu uuesti maha saagimisega ja ärapõletamisega alternatiivjaanitules ja siis jällegi uuesti pärast järjekordset voilaaad maha saagimise ja trossiga maaseest välja tirimisega, mis lõppes sellega, et see hiidjunn läks pooleks ja tegi mulle üha uuesti voilaa.
nu sis ükspäev viskas mul lõppplikult juhtmed kokku ja ma kostitasin allesjäänud kändu Upiga.
nuja sellel kevadel tema jäi nii vaikseks nüüd ja sügiseks (ehk siis eilseks) oli omadega jummala küps ning lahkus oma asukohast ilma pikema vastupanu ja jututa.
tähelepanuväärne piaks siinkohal olema asjadeolu, et sellel kännul polnud enam tõesti ühtegi lehte, sest ma saagisin enne kõik voilaad null tasapinnalt (balti kõrgus, mõõdetud Kroonlinnas) maha.
Lisa postitus