50+ nurgake
Liblikad
yo 02. oktoober 2015, kl 22.25 |
ei pole tal midagi erilist - vaid hirm on see, mis mehe araks teeb - ei midagi muud erilist.
ja viha ning tigedalt otsa jõllamine - seda ei kannata keegi, ei noor ega vana känd, tegelt see ei meeldi üldse kellelegi, ka mätastele mitte - niiet seda sa kindlasti ei saa, mida tahad, vihane, ole või tallinnast;)
ja viha ning tigedalt otsa jõllamine - seda ei kannata keegi, ei noor ega vana känd, tegelt see ei meeldi üldse kellelegi, ka mätastele mitte - niiet seda sa kindlasti ei saa, mida tahad, vihane, ole või tallinnast;)
ikkagi Liblikas 02. oktoober 2015, kl 22.29 |
yo 02. oktoober 2015, kl 22.39 |
ikkagi Liblikas 02. oktoober 2015, kl 23.01 |
timurlane 02. oktoober 2015, kl 23.07 |
timurlane 02. oktoober 2015, kl 23.12 |
ikkagi Liblikas 02. oktoober 2015, kl 23.29 |
eee 02. oktoober 2015, kl 23.34 |
vist nii 02. oktoober 2015, kl 23.41 |
ikkagi Liblikas 02. oktoober 2015, kl 23.52 |
Aino kaardikepiga 03. oktoober 2015, kl 00.13 |
Ma vaatan, et peni armastab neegri-araabia jm vägivalla teemat, murjaneid, meeste õigusi jpm. Muudkui riputab siia vägivalda üles. Häbi kah pole naiste ees... :(((
Peni, sulle kuluks üks hea keretäis ära. Kusjuures palju mõttetuid probleeme oleks olemata, kui kaardikepp saaks jälle oma au ja õigused tagasi: oh värise hirmust lumpen, matsid ja pööbel! Kui juba kott hakkab nurgas liikuma, siis mis veel sest kepist arvata. Küll see teeks kõva tööd...Hüppaks ja kargaks ja udjaks, keda aga tarvis. Puhkeajal oleks kepil rõõmsam töö, ma täpselt ei teagi, mis töö see oleks, minu pedagoogipea seda ei võta.
Peni, sulle kuluks üks hea keretäis ära. Kusjuures palju mõttetuid probleeme oleks olemata, kui kaardikepp saaks jälle oma au ja õigused tagasi: oh värise hirmust lumpen, matsid ja pööbel! Kui juba kott hakkab nurgas liikuma, siis mis veel sest kepist arvata. Küll see teeks kõva tööd...Hüppaks ja kargaks ja udjaks, keda aga tarvis. Puhkeajal oleks kepil rõõmsam töö, ma täpselt ei teagi, mis töö see oleks, minu pedagoogipea seda ei võta.
on 03. oktoober 2015, kl 00.33 |
HaukuvPeni 04. oktoober 2015, kl 10.37 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,706 |
Ema koiliblikas ja väike koiliblikas istuvad kapis ja söövad kampsunit.
Järsku ütleb väike koiliblikas:
"Emme, tahan kapist välja!"
Ema: "Ei. Istu kapis ja söö kampsunit!"
Väike: "Eii, tahan ikka välja!"
Ema: "Rumal. Inimesed tapavad su kui sa välja lendad!"
Väike: "Ei ühtki! Eelmine kord kui välja lendasin kõik plaksutasid!"
© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
Järsku ütleb väike koiliblikas:
"Emme, tahan kapist välja!"
Ema: "Ei. Istu kapis ja söö kampsunit!"
Väike: "Eii, tahan ikka välja!"
Ema: "Rumal. Inimesed tapavad su kui sa välja lendad!"
Väike: "Ei ühtki! Eelmine kord kui välja lendasin kõik plaksutasid!"
© Kõik õigused kaitstud... hammastega!
ikkagi Liblikas 04. oktoober 2015, kl 11.21 |
yo 05. oktoober 2015, kl 12.54 |
AVVV peni ... sa andsid sellest mõista ju varemgi, a ma ei mõigand mitte ära, arvasin, et oled lihtsalt vihane... no olidki, a risti vastupidiselt sellele, mida mina välja lugesin.. no ma eksisin ja suurelt:((
ja otsidki ilma tunneteta nühki .. selle juures oskad ladusalt, isegi vaimukalt suhelda.. ime, et ma pimedusega löönud olin. ja nüüd on selge ka su tallinna-tingimus, lihtsalt nühkimise pärast kodust kaugele pole mõtet. vaat millise õppetüki sa siin nüüd korraldasid :(tänama ma selle eest ei hakka, kuigi vast vajalik täitsa oligi)
ja otsidki ilma tunneteta nühki .. selle juures oskad ladusalt, isegi vaimukalt suhelda.. ime, et ma pimedusega löönud olin. ja nüüd on selge ka su tallinna-tingimus, lihtsalt nühkimise pärast kodust kaugele pole mõtet. vaat millise õppetüki sa siin nüüd korraldasid :(tänama ma selle eest ei hakka, kuigi vast vajalik täitsa oligi)
torino sarveke 05. oktoober 2015, kl 15.21 |
naiiv 05. oktoober 2015, kl 16.03 |
hapu viinamari 05. oktoober 2015, kl 16.12 |
makaron 05. oktoober 2015, kl 16.19 |
to hapu viinamari 05. oktoober 2015, kl 16.31 |
täpselt 05. oktoober 2015, kl 16.50 |
raketiteadus 05. oktoober 2015, kl 17.24 |
seda küll 05. oktoober 2015, kl 17.45 |
soovitus 05. oktoober 2015, kl 20.00 |
Lisa postitus