Aater 03. aprill 2016, kl 15.54
see on nii naljakas. või siis kurb, oleneb kust otsast võtta. aga olenemata otsast, on kogu see asi täiega mõistetamatu, see arulage uskumise asi.
sai segaselt? üritan selgemalt.
..............
ei oska veel sisukohta võtta:D
.............
niisiis, te olete küpsed - oma hingelt, oma ihult, oma olemuselt. seda on teist kõigiti näha, seda on teist igati kuulda -hingeldamisest, ohkimisest, ärasuitsetatud häälest või settinud higihaisust. ühesõnaga, te olete üle keskea, no igati ÜLE.
ja teil esineb kõike seda, mida üle keskea inimestel esineb- ehk siis probleeme. igasuguseid. kõiksuguseid! kõige enam tervislikke, aga ka suhtlemise-, suhtumise-, arusaamise ja väljendamise ja krt teab milliseid veel.
..............
jah
.............
ja kui profesionaalsest vaatevinklist vaadata, pole need teistsugused kui noortel või noorematel inimestel, neid on teil lihtsalt rohkem, kuhjaga rohkem, ei muud, aga mis mulle jääb täiesti arusaamatuks, on teie PIME USK, mis on nii kõikehõlmavalt võimas, et.... /ükski väljend pole piisav/.
..........
ahhh?
.........
usk sellesse, et midagi ei ole muutunud!!!
TE EI SAA ARU, ET TE OLETE VANAD. teie jaoks oleks nagu aeg seisma jäänud. see jäi seisma kusagil seal, 50-ne piiril.
...
no enamus ikka saame!
.......
kui ma teid vaatan ja KUUlAN,
siis hakkab mul hirm enda pärast
- kas see ongi see tsoon kus kõik inimesed reaalsustaju kaotavad? isegi siis kui nad on haritud, edasijõudnud, mõjuvõimsad, hinnatud, vahet pole? hirmutav, tõesti hirmutav.
......
ahhh?
.....
kas see kesatab lõpuni välja või muutute te kunagi normaalseteks tagasi? kunagi ju olite. peeglisse vaadates saite aru kui habe oli liiga pikk ja plikaga voodisse hüpates polnud vaja tabletti, piisas vaid ümara kannika välksatusest
.....
jutt ei käigi naissoost??? ma küll ka vahel lõigun mõnest kohast ära mõne karva!
......
aga nüüd....
te usute ikka veel, et SEE AEG EI OLE MÖÖDAS, te vaatate peeglisse ega näe enam, te vaatate kannikat ega tunne enam, aga ENDAST MÕELDES kirjeldate täkku, olete seejuures täiesti ja süüdimatult siiras..
......
:DDD
.....
see on naljakas, see on traagiline, see on kohatu, see on arusaamatu. ja see tundub olevat nakkav, sest teid on nii palju. meenutasin ega suutnud, millal viimati kohtusin eakohase eakaga.. aga teie, suudate?
....
...:DDD