Nonii, ülevaade tänasest kohtumisest: meesterahvas ostis kilekotti pudeli shampust(seda ta ütleski kohtudes, et hüppab korraks poodi) ja ühe karbi salatit(lootis vist, et ma tema koju kutsun, kilekotis oli veel kaks pudelit õlut, (ma ei joo õlut). Mina aga soovisin jalutada, vedasin seda suitsu ihkavat ja õllet ihkavat meesterahvast mööda parki ja metsaalust jalutuskohta suuresti ringi, ei lasknud tal kivi pealgi istuda, et ta saaks oma õllekest rüübata. Ikka jalutasin ja tema ähkis ja puhkis ,kuid jalutas kaasa ja kurtis, et kiilaspea kõrbeb aga ma tahtsin aktiivselt jalutada. Et ta kaineneks.Lõpuks meesterahvas kurtis, et kas me ei jooks võpsikus pudeli shampat!!! kuna tema lootis et saab seda minu pool teha(tule ansip appi!)aga mina pole vist selle asjaga nõus, saatsin ta kuu peale selle jutu peale ja küsisin ,kas ta tahab jalutada või tahab koju minna, tema tahtsi jalutada:))). Ma polnud nõus alkoholi pruukima(kuna ma ei pruugi ) ja eriti pargis...Lõpuks ütles mehike, peale pooleteisttunnist jalutamist, et tema ei jaksa enam jalutada kui ma nentisin, et nüüd on see 25 km ring täis. Ma ütlesin siis, et sa oled joonud kaks pudelit õlut, kohtuma tulid poolselges olekus ja vead veel rasket shampusepudelit kaasa ...Mida sa mees elult tahad? Soovisin talle edu naistega ja tulin otsemat teed ühistranspordivahendiga koju...Ta jäigi pargiveerele istuma, lääbakil kilekott jalge ees.Õudne . Muidu polnud välimusel midagi vigagi, jutt kah, et kõik naised teda tahavd:))))Jne edasi jne edasi, vga pikk lugu.Jätkub neljal masinakirjalehel.