Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
nõukapässs
 
igati sulnis 04. mai 2016, kl 10.58
riietuda ei oska, pesta ka ei taipa (saun kord nädalas on hügieeni tipp), süües matsutab, söögieelistus on suvaline soust ja pläust. viigipüksid kisub kaenla alla, kui ka lipsu ruudulise särgi krae külge installeerib, siis see tolgendab lõua all nagu leivalabidas. hambumine kehv, artikulatsioon vilets. võõrkeeli ei oska. eneseväljendu alla keskmise. pekine ka veel ülekere.
ilmselgelt naisteka 50+ parim partii mehelesaamiseks. kes järjekorda võtab?
 
eelmisele 04. mai 2016, kl 11.07
kui soovisid vaimukas olla, siis ei õnnestunud
 
Kui hoolega ja pikka aega otsida, 04. mai 2016, kl 11.10
siis võib-olla leiab mõne sellise. Ise pole selliseid märganud. Aga mõnel on otsimisega õnne.
 
nõukaaegne mees 04. mai 2016, kl 11.12
Nii ongi, võõrkeeli ei oska, saunas ei käi jne
 
Lame 04. mai 2016, kl 11.17
Lame, igati ebameeldiv tekst
 
juula 04. mai 2016, kl 11.21
Pool küla selliseid. Mõned otsivad isegi naisi. Ilmselt siis kohalikud tühjade taskute ja ärajoonud nägudega Brad Pittid. Kurvastavad ilmselt, et kõigile Angelina Jolied ei jagunud.
 
to lame 04. mai 2016, kl 11.26
a milline tekst sulle siis meeldiks? kaltsudes paksud naised? näksi peeru. loed siit seda, mida ise aastaid produtseerisid. või teed leebet ja ei loe siin üldse enam midagi. seda sa muidugi ei suuda.
 
Raivo Kohalik 04. mai 2016, kl 11.35
võtkem asja positiivselt !

Sepo saates esikoha võitja (viimases saates)

oligi üpris sarnane siinsele -ssda lausa tahtlikult ...võttes banaani koored -miteerides aevastust - riputas need koore tükid kui "tati nired " rippuma ?

tundub et just siinset " mees ideaali " järele tehes
saigi ta rahva lemmikuks ! võites esikohagi
 
juula 04. mai 2016, kl 11.42
Vahel võivad nad isegi emotsionaalsed olla. Hiljuti pillas üks selline pannkooginägu Laua viina poe ees kildudeks. Kaua löristas nutta.
 
Praegused oleks nõukaajal kohustuslikult sauna ja tööle kupatatud 04. mai 2016, kl 12.39
Ma ka olen ebameeldivalt üllatunud, et mis küll viimasel ajal nn. naljasaadetes peale läheb!? :(
Sepo saates ongi sellised jälkused. Miks sel "Ossinovskil" pidi väga pikalt mingit suust välja venivat valget ollust vahtima, tuntud labasus Peeter Oja suust-suhu hingamine, kulminatsiooniks ikka naisterahva kahe jala vahel kangutamine, Endel Kellap on eriline jälkus kogu oma olemuselt!
Ajakirjanduses isegi tuntud takutuustist kloun Aunaste avaldas vaimustust, et ometi kord tüüpiline eestlase kuju!!! :(
Nojah,sellised väärivadki praegust istuvat valitsust ja presidenti, sellised räpased pooletoobised!
 
kogemus 04. mai 2016, kl 12.51
Nonii, ülevaade tänasest kohtumisest: meesterahvas ostis kilekotti pudeli shampust(seda ta ütleski kohtudes, et hüppab korraks poodi) ja ühe karbi salatit(lootis vist, et ma tema koju kutsun, kilekotis oli veel kaks pudelit õlut, (ma ei joo õlut). Mina aga soovisin jalutada, vedasin seda suitsu ihkavat ja õllet ihkavat meesterahvast mööda parki ja metsaalust jalutuskohta suuresti ringi, ei lasknud tal kivi pealgi istuda, et ta saaks oma õllekest rüübata. Ikka jalutasin ja tema ähkis ja puhkis ,kuid jalutas kaasa ja kurtis, et kiilaspea kõrbeb aga ma tahtsin aktiivselt jalutada. Et ta kaineneks.Lõpuks meesterahvas kurtis, et kas me ei jooks võpsikus pudeli shampat!!! kuna tema lootis et saab seda minu pool teha(tule ansip appi!)aga mina pole vist selle asjaga nõus, saatsin ta kuu peale selle jutu peale ja küsisin ,kas ta tahab jalutada või tahab koju minna, tema tahtsi jalutada:))). Ma polnud nõus alkoholi pruukima(kuna ma ei pruugi ) ja eriti pargis...Lõpuks ütles mehike, peale pooleteisttunnist jalutamist, et tema ei jaksa enam jalutada kui ma nentisin, et nüüd on see 25 km ring täis. Ma ütlesin siis, et sa oled joonud kaks pudelit õlut, kohtuma tulid poolselges olekus ja vead veel rasket shampusepudelit kaasa ...Mida sa mees elult tahad? Soovisin talle edu naistega ja tulin otsemat teed ühistranspordivahendiga koju...Ta jäigi pargiveerele istuma, lääbakil kilekott jalge ees.Õudne . Muidu polnud välimusel midagi vigagi, jutt kah, et kõik naised teda tahavd:))))Jne edasi jne edasi, vga pikk lugu.Jätkub neljal masinakirjalehel.
 
Mis sa kostad, kus sa pistad... 04. mai 2016, kl 13.09
1, 5 TUNDI JALUTADA JA VESTELDA METSA ALL!!! ?

See mees pidi ikka väga meeldima ja usaldust äratama, et sellised ennastsalgavad eneseohverdused!!
moosimadu 04. mai 2016, kl 14.49
Poolteist tundi, 25 kilomeetrit. Pea 16 kilti tunnis. See pole kõndimine, see on väle jooks. Tragid vanainimesetükid, pole midagi öelda.
 
nendib 04. mai 2016, kl 14.52
ja üks neist oli tibu kena proua aegadest
 
USAst 04. mai 2016, kl 19.23
"Pool küla selliseid. Mõned otsivad isegi naisi. Ilmselt siis kohalikud tühjade taskute ja ärajoonud nägudega Brad Pittid. Kurvastavad ilmselt, et kõigile Angelina Jolied ei jagunud."
 
abu dhabist 05. mai 2016, kl 04.43
tahaks teada, kas kohalikud vanamehed ikka jõudsid neile üleküla muttidele järele joosta? st tibule ja angelina joliele.

miks siin alati naerma ajab, ma kohe ei oskagi öelda.
igal juhul hoidke sabad sirged.
 
Ei taipa 05. mai 2016, kl 18.21
Mida võiks-peaks? teemasse kirjutama? Mis üldse teema on või et mida teada saab, peale mehe kirjelduse, kes autorile ei meeldi ja ta küsib - kes sappa võtab.

Pole täpset tüüpi kohanud, ega ei meelita ka. Pakub ta oma ärapruugitud meest teistele?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!