50+ nurgake
vaaaala teema
vott 04. mai 2018, kl 01.46 |
jutujätkuks veel, et kõigil vist selliseid sugulasi ja töökaaslasi olnud, kes müürepurustava baravuuriga peale lendavad, aastaid arvavad, et ainult nemad on õiged tegelased ja teistele tuleks üldse 'luulehaamriga' piki pead äsada ja siis kui lõpuks märkavad, et igasugu elutegevus koondub neist võimalikult kaugele, siis hakkavad nii nummiks, et kääbusšpits punastab siinkohal.
see väikseks vihjeks, et siia teemasse vaja sind, riimipiinaja, samapalju kui seale sadulat
see väikseks vihjeks, et siia teemasse vaja sind, riimipiinaja, samapalju kui seale sadulat
vott 04. mai 2018, kl 01.49 |
uudistaja 15. mai 2018, kl 00.57 |
vaaaal 16. mai 2018, kl 17.34 |
vaaaal 18. mai 2018, kl 11.28 |
valge juut 21. mai 2018, kl 00.56 |
kas 22. mai 2018, kl 01.12 |
von Freen 29. mai 2018, kl 14.41 |
sedaet, maläksin kolmpääva tagasi üksööse välipeldikusse ja keset õue vahtis mulle otsa kaks musta pullvasikat
äärepialt pidime kõik kolmekesi koos inhvarktid saama
mind päästis see etmaolin selliseks asjaks veel liiga unine ja neid see, et mina olin veel liiga unine
seeeeest oli omikuks kõik ilusasti äraniidetud
* millegipärast tigusid nadeitaht
äärepialt pidime kõik kolmekesi koos inhvarktid saama
mind päästis see etmaolin selliseks asjaks veel liiga unine ja neid see, et mina olin veel liiga unine
seeeeest oli omikuks kõik ilusasti äraniidetud
* millegipärast tigusid nadeitaht
kius 29. mai 2018, kl 19.50 |
jajah 02. juuni 2018, kl 02.38 |
see et 02. juuni 2018, kl 04.09 |
tegelikult söövad kassid lasanjet. kas tõesti 50+ eas multikatest üldse elu ei õpita?
neis ju näidatakse isegi lollidele arusaadavas keeles, kuidas tuleb seitsme labidamehe asemel valida üks prints. veel leiab sealt õpetusi, kuidas kasimatu karvakasvanud asotsiaal ühe lilleliigutusega printsiks muuta.
õpetusi ühesõnaga nagu muda, kui keegi veel ilma printsita, siis see oma uimerdamise viga. hilinejatele jäänud see koeranäss, kes siin usinalt harjavarsi pureb.
neis ju näidatakse isegi lollidele arusaadavas keeles, kuidas tuleb seitsme labidamehe asemel valida üks prints. veel leiab sealt õpetusi, kuidas kasimatu karvakasvanud asotsiaal ühe lilleliigutusega printsiks muuta.
õpetusi ühesõnaga nagu muda, kui keegi veel ilma printsita, siis see oma uimerdamise viga. hilinejatele jäänud see koeranäss, kes siin usinalt harjavarsi pureb.
konn 02. juuni 2018, kl 18.09 |
linlane 02. juuni 2018, kl 19.33 |
Üks mammi, kes kotiga aeg-ajalt töökohast midagi ära tassis ütles vahele jäädes ülemusele, et tema kassid joovad keefiri ja mõnikord isegi kaks pakki päevas. Ülemus oli vääääga üllatunud ja tuli küsima, et kas nüüdsel ajal moekad kassid joovad tõesti keefiri!? Vastus oli kooris: ei! Kass sööb krõbuskeid ja hiiri. Ka vabameelne kass sööb krõbuskeid.
jummel 04. juuni 2018, kl 03.04 |
Lisa postitus