Ülituus Ref juhib kindla käega Eesti Vabariiki, aga mingid elust mitte väga hästi arusaajad lihtsalt karjuvad ja mögisevad..
jah kindla käega my äss. kõrged hinnad. madalad palgad jne. ma saan elust paremini aru kui sa liberaalne kallase talla lakkuja. kuida me julgeme kritiseerida valitsust kes hakkama ei saa. peaksime tegema määmäämää nagu sa hea lambake.
Et kui võimule saalsid, lähek elu laksust kohe paremaks? jep läheks küll palju paremaks.
Ullikestel tasuks ikka järele mõelda, sest mingit alternatiivset varianti reaalselt polegi ju
kuida ei ole. erakond kes on eesti meelne ja kes päriselt hoolib ehk siis ekre või vana hea keskerakond. su loogika. lepime si taga sest alternatiivi pole .
Näiteks Refi automaksu plaan - lihtsalt geniaalne ja 300 milkut riigikassase nagu maast leitud.
geniaalne . sa hoolid riigikassa täitmisest aga mitte sellest ,et rahvas vaesub. sind ei koti kust rahvas selle raha leiab. kuule. ütle. oled sa loll või väga loll.
On kellegil siis raske paarsotti riigile aastas maksta? Ei pane nagu tähelegi, sissetulekuid tuleb inimesed endal kasvatada
jah sest rahvas ei ole milionärid nagu sa arvad . kuida kasvatada mismoodi. kustkohast . mismoodi. kelle arvelt neid kasvatatakse ka kas kalli maksumaksja arvelt kelle poolt sa oled kui juttu tuleb sellest ,et ma olla muidusööja. mitu korda sa pead vastu seina peksid ka. mitu grammi sa peale võtsid ka. su jutt on valusalt ajuvaba. ma ei ole mingi poliitgeenius aga su jutt on sajandi lollus. mine riigikokku ehk aitad reffidel meie riigi rohkem peesee keerata kui juba keeratud on...